הגדלת חזה עקב אסימטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה עקב אסימטריה
    x
    30/03/2008

שלום ד"ר
    אני בת 24 ויש לי אסימטריה בין השדיים. זו בעייה שמטרידה אותי יום יום כל יום ואינני יכולה שלא להסתיר זאת. התייעצתי עם 4 רופאים - 2 מהם המליצו לי על המותחן בקר וה 2 האחרים כלל לא הזכירו זאת.
    אני אנסה לצייר לך תמונה - יש לי שדיים קטנים - השד השמאלי מפותח והימני פחות ונוטה להיות יותר צינורי אך זקוף. אני מיואשת מאחר וכל רופא אומר לי דבר אחר לגמרי!!! זה ממש מבלבל!!
    אחד אומר מעל השריר השני מתחת........... אחד אומר שעליי להיות עם המותחן חצי שנה והשני אמר רק חודשיים ואז לחכות שנה עד להחדרת השתל הקבוע. אני לא יודעת על מי לסמוך??.
    אני יודעת שאסימטריה בשדיים מאריכה ומסבכת יותר את הניתוח ולכן ארצה מנתח מנוסה בבעיות הללו.
    שאלותיי אלייך הם:
    כמה זמן עליי להיות עם המותחן בקר?
    האם זה יפריע לי ביום יום? זה ייראה לעין אצל אנשים אחרים?
    כמה זמן לאחר הוצאתו יש להחדיר את השתל הקבוע??

אני לא רוצה הגדלת חזה גדולה אלא רק הגדלה שתסתיר את החוסר פרופורציה. מבחינה הגיונית אפשר להכניס שתל קטן לחזה קטן - אז בשביל מה המותחן??? אני לא מעוניינת בחזה ענק אלא קטן.
    אני רוצה שייכניסו לי שתלים ל 2 המקומות פה פחות ופה יותר - אני לא רוצה להגיע לפרופורציה מושלמת אלא להסתיר את הפגם.

אודה על תשובה ומקווה שתוכל לשפוך עליי קצת אור אופטימי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה עקב אסימטריה

הוספת תגובה

• המצוקה של X

ד''ר יוסף טמאן
    30/03/2008

זה מאד צפוי שבאם תמשיכי לבקר רופאים נוספים תשמעי דעות שונות.
    עליך לדעת שרפואה בכלל וכירורגיה פלסטית בכלל אינו מדע מדוייק ואפשר להגיע או לא להגיע גם לתוצאה בדרכים שונות.
    אני מבין את המצוקה שלך.
    בודאי שלא אוכל ליעץ לך "בשלט רחוק"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו