הצמדת אוזניים כושלת ומתסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצמדת אוזניים כושלת ומתסכלת
    אובדת עצות
    09/11/2013

שלום רב, עברתי לפני כ8 חודשים ניתוח להצמדת אוזניים אצל פרופ' מאד מוכר.
    כבר ברגע הסרת התחבושות היה ניתן להבחין בכך שאוזן אחד בולטת בהרבה מהשניה, בביקורת המנתח הציע ניתוח תיקון ללא עלות אך לאחר שנבדקתי אצל רופא אף אוזן גרון שהסביר לי עד כמה עבודת הפרופ' רחוקה מלהיות "טעות קטנה" או עניין של גנטיקה, באוזן הבעייתית הוא שבר את הסחוס כך שמרכז האוזן נראה "מודבק" לקרקפת והאפרכסת נותרה משוחררת ועם גבשושית בקצה שנותנת מראה של אוזן "שפיצית", כבר היה עדיף המצב הקודם :(
    כעת אני עושה בדיקה מקיפה ככל הניתן בתחום כדי לעשות ניתוח תיקון הכי קרוב למוצלח שניתן בהתחשב במצבי. (למרות שהפרופ' הציע מיוזמתו תיקון ללא עלות - אין סיכוי שאני נכנסת תחת ידיו שוב)
    אשמח לחוות דעתכם אודות השיטה של המנתח השבדי ד"ר סטנסטרום (Stenstrom). אומרים כי אחר ניתוח בשיטה זו אין צורך בחבישה לוחצת או סרט הדוק. ובנוסף אשמח להמלצות על מנתחים שעושים תיקונים קוסמטים באוזניים.

תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצמדת אוזניים כושלת ומתסכלת - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    23/11/2013

לאובדת עצות
    ראשית- אל תפסלי את האפשרות לבצע תיקון אצל המנתח הראשון הוא היה שם. יודע בדיוק מה נעשה ויש סיכוי טוב שיוכל לתקן. במידה ולא ישנם מומחים רבים לכירורגיה פלסטית שעוסקים בניתוחי אוזניים קוסמטיים ומשחזרים שישמחו לעשות כמיטב יכולתם לתקן את הדרוש תיקון. איננו נוהגים להמליץ מעל דפי הפורום על מנתחים ספציפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו