הרמת צדי העפעפיים או קצה העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת צדי העפעפיים או קצה העיניים
    שני
    16/11/2013

היי,
    אני בת 27 ומאז ומתמיד "סבלתי" מכפל בעיניים. כלומר הסוף של העפעף העליון יורד במקצת וזה מקנה לעין מראה של עין נפולה ובנוסף גם מקצר/סוגר את העין ומעגל אותה. כל טכניקת איפור לא הצליחה לתת לעין מראה "פתוח" ולהקנות מראה של עין מאורכת לכן אני מתעניינת ב"ניתוחון" להרמת קצה העין. אני לא יודעת אם זה קשור להרמת הגבות אבל אם ניתוח להרמת גבות ייתן את התוצאה הרצויה - אני אשמח לעשות אותו.

השאלה שלי היא האם מוכרים לכם מקרים כאלה של בנות צעירות שעוברות ניתוחים כאלה שלא בשל גילן אלא רק למטרת אסתטיקה? האם הניתוחים האלו יוצרים מראה מנותח ולא טבעי? אם יש דבר שאני ממש מפחדת ממנו זה מראה מנותח.
    אשמח לתשובות. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרמת צדי העפעפיים או קצה העיניים - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    23/11/2013

אורטל שלום.
    הגיל אינו פקטור אלא הצורה הרצויה של העין והעפעף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לפי מה שאתה אומר

שני
    25/11/2013

אפשר לשנות צורה מעין עגולה לעין חתולית למשל? כי אין לי ממש נפילת עפעפיים,פשוט צורה שאני לא אוהבת.
    לכמה שנים התוצאות מחזיקות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו