מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעידו29/01/2014
שלום רב..
אני בן 20, כשהייתי תינוק עברתי ניתוח קרניוסינוסטוזיס מטופי, בריא, סך הכל הניתוח יצא סביר כי השיער מטשטש..אבל אני רוצה לשפר כמה דברים קוסמטים,כשהייתי בביקורת בגיל 13 הרופא כתב לי בזמנו:
"מבחינה קוסמטית יש שארית של אלמנט סקפוצפאלי קדמי, עם אסימטריה מצחית ,עם שקע מצחי פרונטלי ימני וגליות מסוימות באזור הוורטקס", כמו שתוכלו לראות בצילום CT 3 D שעשיתי לפני כחודש..
קודם כל לגבי המצח הוסבר לי שניתן לשייף מעט את האזור שטיפה בולט במרכז המצח, ובאזור השקעים הפרונטלים (ברקות) ניתן להשים שתל או שומן עצמי בתור התחלה, ועכשיו אני שואל אתכם..
1.מה ניתן לעשות לגבי שאר הדברים ?
(גליות באזור הוורטקס) כמו שאתם יכולים לראות הראש שלי רחב בצדדים ומעל המצח יש לי כמו במפר..
2.אם במקום לפתוח את הגולגולת מה שהרופאים פחות ממליצים, ישייפו לי את האזורים הבולטים על מנת ליצור כמה שיותר מראה גולגולת סימטרי, זה אפשרי? זה לא מסוכן כי העצמות תהיינה יותר דקות?
אנא מכם, ענו בפירוט ככל האפשר על השאלות, תודה רבה לכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספתי צילומים של ct 3D
עידו30/01/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר רן טליסמן03/02/2014קרניפלסטי אסתטית זה דבר שבשגרה לבליטות שקעים וכדומה
ברוב במקרים הבעייה לשוחח עם הפציאנט זה הצלקת שתשאר במקרה זה כבר יש אחת כך שבעייה אחת מרכזית נפתרה
שקעים ובליטות אני משתמש בכלים של שיוף ותוספת חיצונית לקבל מראה אופטימלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהוסיף
עידו03/02/2014פירוק גולגות זו לא אינדקציה יעילה שבאה בחשבון?
לא מסוכן לעשות שיוף ניכר בגולגולת?
יש שימוש באנדוסקופ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהוסיף - תגובה
ד``ר רן טליסמן04/02/2014"פירוק גולגולת" הוא אופציה רק בעיוותים ניכרים ביותר בגיל המבוגר (דהיינו מעל גיל 6-8) במונחי גדילת גולגולת. מנסיוני רב השנים בתחום, מכיוון ששנים רבות יש אופציות סינטטיות כל כך יעילות וביחד עם שיוף מתאים נותנות תשובה טובה לרוב הבעיות באסתטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור רק לוודא ברשותך
עידו04/02/20141.אתה עושה את הניתוחים האלה באופן פרטי או שאתה עובד בבית חולים?
2.בניתוח כזה צריך גם נוירוכירורג בנוסף?
3.שיוף לא מסכן את חוזק הגולגולת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)