הארכת מבנה העין..קיים ניתוח כזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארכת מבנה העין..קיים ניתוח כזה?
    שני
    21/05/2014

היי,
    אני בת 27 ואני מתעניינת בניתוח לשינוי צורת העין. יש לי עין מאוד עגולה והמבנה שלה מקשה עליי להתאפר בצורה רגילה(אני תמיד צריכה להתאפר בטכניקה מסויימת כדי לא להחמיר את המצב) ובאופן כללי אני ממש לא אוהבת את המראה של העין העגולה. אמנם היא לא נפולה אבל פשוט עגולה(המצב ההפוך מעין מלוכסנת).

רציתי לדעת אם קיים ניתוח כזה ש"מושך" מעט את העין לצדדים כדי שהיא תהיה יותר מאורכת ופחות עגולה. אני לא מדברת על הניתוח הרגיל של הרמת עפעפיים כי אני ממש לא צריכה אלא רק לתת לה איזשהו מראה יותר מאורך/מלוכסן, בדגש על משיכה קלה לצדדים ולא כלפי מעלה. תודה ויום מקסים :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הארכת מבנה העין..קיים ניתוח כזה? - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    04/06/2014

שני שלומות, יש ניתוחים שמשנים את צורת העין החיצונית ללא שינוי במיקום גלגל העין. המגבלה העיקרית היא המצב הבסיסי אם זאת כאשר בוחנים כל מקרה לגופו ניתן לרוב לבצע שינויים מסוג זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,האם אתה מבצע ניתוחים כאלה?

שני
    22/08/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,האם אתה מבצע ניתוחים כאלה? - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    25/08/2014

אם המצב מאפשר כמובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו