ניתוח פלסטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פלסטי
    נורית
    08/08/2014

אני אשה בת 54 שסבלה מלימפאדמה קשה ואלפנטזיס.אני עדין סובלת לפי הרופאים מצלוליטיס ואלפנטזיס כתוצאה מאיבוד המשקל כמוסבר בהמשך בשיא שקלתי 190 קילו שרובם מים אחרי שהיה של קרוב לשנתים בבתי חולים ללא טיפול בלימפאדמה ובאלפנטזיס . הצלחתי להוריד עד כה 72 קילו שרובם מים נותרתי עם עדין משקל גדוןל להוריד .אבל עם 2 בעיות. הראשונה אני חייבת להחליף 2 מפרקים מפרק כתף ומפרך ברך אבל כדי להגיע לשם עלי להסיר את כל העור והשומן שנתרו עודפים ותלויים בידים וברגליים בעיקר בירכים. מהאגן ועד הברכיים כולל בעיקר.השאלה הנשאלת היא האם הניתוח הפלסטי הוא נתוח קוסמטי ליופי ?או שהוא תוצאה מהמחלה וחלק מהפיתרון? יש לציין שהשוקיים עדין קצת נפוחים ממים אני לוקחת פוסיד אבל השוקיים הם יחסית "רזות"ביחס לתקופה של לפני שנתים.עיקר הנפיחות והבעיתיות היא מהברכים ועד האגן. גם בישבן נותר המון עור עודף ושומן כתוצאת מהלימפאדמה שהייתה בעיקרה מהמותניים ועד הקרסולים..
    אני אודה לכם על תשובתכם לשאלות זה חשוב מאוד להמשך השיקום שלי

נורית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פלסטי

הוספת תגובה

• ניתוח פלסטי - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    25/08/2014

נורית יקרה
    מצב כל כך מורכב כמו שאת מתארת הוא הרבה מעבר למתן תשובה בסוג זה של החלפת מידע
    ממליץ לך לפנות לכירורג פלסטי מומחה באזור מגוריך לקבלת תשובה מקיפה ורצינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו