מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פלסטינורית08/08/2014
אני אשה בת 54 שסבלה מלימפאדמה קשה ואלפנטזיס.אני עדין סובלת לפי הרופאים מצלוליטיס ואלפנטזיס כתוצאה מאיבוד המשקל כמוסבר בהמשך בשיא שקלתי 190 קילו שרובם מים אחרי שהיה של קרוב לשנתים בבתי חולים ללא טיפול בלימפאדמה ובאלפנטזיס . הצלחתי להוריד עד כה 72 קילו שרובם מים נותרתי עם עדין משקל גדוןל להוריד .אבל עם 2 בעיות. הראשונה אני חייבת להחליף 2 מפרקים מפרק כתף ומפרך ברך אבל כדי להגיע לשם עלי להסיר את כל העור והשומן שנתרו עודפים ותלויים בידים וברגליים בעיקר בירכים. מהאגן ועד הברכיים כולל בעיקר.השאלה הנשאלת היא האם הניתוח הפלסטי הוא נתוח קוסמטי ליופי ?או שהוא תוצאה מהמחלה וחלק מהפיתרון? יש לציין שהשוקיים עדין קצת נפוחים ממים אני לוקחת פוסיד אבל השוקיים הם יחסית "רזות"ביחס לתקופה של לפני שנתים.עיקר הנפיחות והבעיתיות היא מהברכים ועד האגן. גם בישבן נותר המון עור עודף ושומן כתוצאת מהלימפאדמה שהייתה בעיקרה מהמותניים ועד הקרסולים..
אני אודה לכם על תשובתכם לשאלות זה חשוב מאוד להמשך השיקום שלי
נורית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פלסטי - תגובה
ד``ר רן טליסמן25/08/2014נורית יקרה
מצב כל כך מורכב כמו שאת מתארת הוא הרבה מעבר למתן תשובה בסוג זה של החלפת מידע
ממליץ לך לפנות לכירורג פלסטי מומחה באזור מגוריך לקבלת תשובה מקיפה ורצינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)