ניתוח אף ונפיחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אף ונפיחות
    דניאל
    25/08/2014

היי, אני בת 19 ובחודש אוקטובר האחרון לפני כ-10 חודשים עשיתי ניתוח אף.. קוסמטי.
    יש לי נפיחות וקבלתי זריקת דפומדרול ואני ירדה מעט נפיחות ועכשיו שבועיים לאחר הזריקה אני אמורה להתחיל לראות שיפור משמעותי.. אני מקווה מאוד.

אך יש בעיה שמציקה לי יותר מהנפיחות באף.
    בעיניים, באיזור הקרוב לאף יש.. ככה לי זה נראה.. מן עור עודף.
    אני אסביר, לאחר שעשיתי את הניתוח, כן, העיניים היו ניראות סגורות כי הייתה נפיחות וזה סגר עלייהן קצת.. אני מדברת באיזור של האף לא כל העין.
    והנפיחות לאחרונה ירדה אבל שמסתכלים מהצד, במיוחד בעין הימנית זה נראה כמו עור עודף..
    באיזור העצם..
    האם זה יעבור? כי זה נראה כמו עוד עודף..
    האם זה קשור לעובדה שהייתה לי עצם רחבה קודם?
    אבל העצם הרחבה כלל לא הייתה באיזור העיניים.
    אני שהצלחתי להסביר על מה אני מדברת.
    ושמסתכלים על הפנים מקדימה, זאת אומרת פנים על פנים זה נראה שממש זה עור עודף שלא צריך להיות היכן שמתחיל האף.. אני באמת לא יודעת אם זו נפיחות או עור עודף..
    אבל זה לא היה לי ככה לפני.
    מה גם היין השמאלית.. נראית כאילו היא משוכה כלפי מטה.
    שוב, האם זה בגלל הנפיחות?
    בבקשה אשמח לקבל תשובות.. אני יודעת שזה קשה להבין ככה אבל אני מקווה שהצלחתי להסביר תודה רבה.
    ורק כבדרך אגב, האף שלי עוד מאוד נפוח עקב כך שיש לי עור עבה מאוד, אך הנפיחות נמצאת בעיקרה באיזור התחתון.. שם העור עבה באמת.
    תודה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אף ונפיחות

הוספת תגובה

• ניתוח אף ונפיחות - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    06/09/2014

דניאל שלום,
    לצערי קשה להבין מתיאורייך מה הבעיה בדיוק. אני מציע שתפני למנתח/ת שלך ותסבירי לו/לה מה מפריע לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו