מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל השתליםאיריס16/04/2008
שלום לך שוב,
תודה רבה על תשובתך !
הממשלה שלנו היא לא ממשלה... אבל זה כבר לפורום אחר.
אני אכן שוקלת לבצע הגדלה בשנית... אבל לא ממהרת, אמתין כחודשיים ואם עדיין הרגשתי לא תשתנה, מן הסתם שאעשה זאת.
אנא התייחסותך לשאלה אחת נוספת... אנסה למנות כמה שיותר נתונים:
לפני הניתוח הגודל היה 150CC ( להגדרת היועצת קאפ B קטן ) , כמעט ולא היתה א-סימטריה ( אני לא בטוחה שזוכרת נכון, אבל צד אחד 2.3 והשני 2.5 אם זה נשמע הגיוני ), המרחק בינהם לפי זכרון כ 8 ס"מ, עובי הרקמה 2.5 ( מידה 80B).
היה לי חשוב להגיע לקאפ C מלא ולצמצם המרחק כמה שניתן.
להערכתך, מהו הטווח העליון לתוספת אופציונלית מבחינתי?
ת ו ד ה וחג שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיריס
ד''ר יוסף טמאן17/04/2008ממליץ לך מאד לא להחפז.
להמתין לפחות 6 חודשים ואז לדון בענין הגודל בשנית.
מהמספרים שנתת לא אטכל להקיש הרבה.
את מתארת עצים בודדים. אני צריך לראות את כל היער.
סבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה.. אפשר באופן כללי?
איריס21/04/2008אשמח אם תוכל להגדיר לי באופן כללי מה הכמות הנדרשת ב CC בכדי להגיע ממצב של 150CC לקאפ C מלא / מבוסס ( אגב, את החזה שלי לפני הניתוח הגדירו בשיחות הייעוץ כ B קטן ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא יקר
איריס25/04/2008יש סיבה שאתה לא עונה לשאלתי האחרונה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)