מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתי שאלות חשובותמיכל16/04/2008
שלום רב,
אני בת 23 ואני מאוד לא מרוצה מצורת הלסת שלי(ארוכה וצרה) למי אני אמורה לפנות בקשר לשינוי צורת לסת?האם לפלסטיקאי או למומחה פה ולסת?
ועוד שאלה, אני מעוניינת לעשות טיפול שבו מעבירים שומן מאזור מסויים בגוף ללחיים, ורציתי לדעת האם השומן שמוחדר לפנים מושפע מדיאטות או השמנות או שאם אני למשל עושה דיאטה אז השומן "החדש" שהוחדר לפנים נשאר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר רן טליסמן17/04/2008יש פלסטיקאים בעלי ניסיון בתחום שאת יכולה לפנות אליהם
שומן מהבטן מגיב להשמנה והרזייה גם לאחר הזרקתו באם נשאר ויאבילי
ניתן לראות דוגמאות אצלי באתר
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, רק עוד שאלה קטנה..
מיכל18/04/2008איך אני אדע אלו פלסטיקאים הם בעלי ניסיון בתחום פה ולסתות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ד``ר רן טליסמן21/04/2008ראשית, אפשר לשאול
שנית, כמעט לכולם יש אתר - מי שעושה מפרסם באתר
שלישית, דר' רם בובין, דר' מאיר כהן, דר' אלכס מרגוליס ולשרותך דר' רן טליסמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורק שאלה קטנטונת ואחרונה
מיכל24/04/2008האם אני יכולה לומר לרופא איזו צורה לסת אני רוצה?(למשל שאני רוצה לסת מרובעת)כלומר האם זה אפשרי?או שאין כאלה ניתוחים בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ד``ר רן טליסמן24/04/2008תלוי במבנה הבסיסי אבל בדרך כלל זה אפשרי (לפחות מנסיוני)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)