נושא: שאלה חשובה-תודה רבה מראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נושא: שאלה חשובה-תודה רבה מראש
    ליאת
    21/04/2008

אני בת 28 לאחר ירידה של 60 ק"ג ממשקלי כיום אני 170 עם 69 ק"ג. כתוצאה מההרזיה המאסיבית נותרו לי עודפי עור בכל הגוף ,התחלתי בתהליך של הורדת העודפים ועברתי כבר ניתוח יריכיים והכל בסדר, עכשיו נישארו לי שלב בחזה והבטן.זרועות אני לא עושה כי אני לא מוכנה להחליף עור בצלקת מכוערת.שאלתי היא כזו ואני בטוחה שתענה לי שזה החלטה שלי אבל בכל זאת אני סומכת עלייך ורוצה להיתייעץ איתך.האם בשלב זה של חיי ובגילי שאני לפני לידות ואגב אני רווקה ומעולם לא הייתי בהריון,אז האם בשלב הזה כדאי לי לעבור ניתוח מתיחת בטן,כי אני מאוד מוטרדת מימנה והחשש שלי שאני לא אעשה ניתוח ולבסוף הוא יהיה לחינם אז מה אתה מציע לי אפילו ברמה הידידותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה עושים ? - נעמה

ד''ר יוסף טמאן
    21/04/2008

שאלתך היא כבדת משקל וגם קשה לענות עליה מבלי להכירך היטב, אך לא אברח ממתן תשובה.
    אז את בת 28, רווקה, השלת קילוגרמים רבים ממשקל גופך ונותרת עם עודפים גדולים.
    עברת כבר ניתוח פוסט- בריאטרי אחד (בירכיים).
    את רוצה להתחתן וללדת בעתיד? יש כבר מועמד?
    צריך לחשוב גם על זה וגם על איכות חיים וגם על האי ודאות בחיים, יתכן ותחליטי בסופו של דבר
    להתקשר עם מישהו וללדת נניח בעוד 6 שנים?
    ומה עכשיו, מה עם איכות החיים?
    לכן , בידיעה שהניתוחים הפוסט- בריאטריים יכולים מאד לשפר את מצבך ולא יזיקו להריונות עתידיים
    והחשוב מכל יתבצעו על ידי רופא מנוסה בסביבת בית חולים מקצועית, היתי שוקל בחיוב שתתחילי בתהליך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו