בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה
    סיגל לוי
    09/01/2015

אני צריכה עזרה,הייתי אמורה לעבור ניתוח אף בעוד שבוע,ועשיתי בדיקות דם ולאחרונה יש לי PTT מוארך...מציינת השנורמה היא 26-39 והיה 45 ואחר חזרתי על זה היה 41 וחזרתי על זה שוב והיה 41 וחזרתי שוב היה 39 ובבדיקה האחרונה שוב היה 42 , והנורמה זה 39 , דחו לי את הניתוח בגלל בעיה זו,מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר בבקשה?אני ממש מפחדת.הנורמה זה 39. ואצלי זה 42, זה מסוכן? מישהו יכול להסביר לי מה עלול לקרות לי? אני לא מפסיקה לבכות... מה זה אומר? למה זה ככה? מה ההשלכות של PTT מוארך וממה זה נובע?
    אני לא יוכל להתנתח? דחו לי את הניתוח אבל הניתוח הזה זה החלום שלי! מתי זה יסתדר ומה לעשות שזה יסתדר? מה הטיפול? האם זה מסוכן?ואי בבקשה תענו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    27/03/2015

סיגל שלום
    רב הסיכויים שלא מדובר במשהו מסוכן אבל בוודאי חשוב ורצוי לגשת למומחה בהמטולוגיה לבצע מספר בדיקות דם ולברר מה הסיבה. לפי הסיבה ייתכן ותוכלי לקבל טיפול כלשהו לפני הניתוח ולבצע אותו בביטחה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו