מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום מהאף אחרי ניתוח אף , מודאגרון31/03/2015
ביצעתי ניתוח באף מלפני שמונה ימים. במהלך החמישה ימים הראשונים הכל היה בסדר,האף היה סתום , אחרי חמישה ימים שהתחילה להפתח לי הנשימה התחיל לי פתאום באמצע היום שאני יושב בבית ומדבר בטלפון טיפטופים של דם מהאף , חשבתי שזה חד פעמי וזה חזר באותו יום בערב עוד פעם באמצע הליכה ; יש לציין שכל פעם פתרתי את זה בזה שדחפתי פד גזה לאף ונשענתי אחורה וזה היה נפסק לכמה שעות .
בוקר שאחרי זה הורדתי את הגבס ובלילה התחיל לי טיפטוף עוד פעם וגם ביום שאחרי זה (ביום השביעי).
בטיפטוף של היום השביעי החלטתי לתת לזה לזרום ולא לחסום את זה וכשלחצתי טיפה (נשפתי מהאף ) הוצאתי גוש גדול מהאף שהיה תקוע וישר אחרי זה פסק הדימום לגמרי ליום שלם עד היום בבוקר ששוב פעם חזר הדימום מהאף (יש לציין כהה מאוד ) שגם הוא הפסיק אחרי כמה נשיפות בכיור .
יש לי מה לדאוג? הכל להיות שזה המון שאריות שנשארו לי באף אחרי הניתוח, בסינוסים או משהו בסגנון ?
מי שיכול לעזור לי ולתת לי עצות אני ישמח , למרות שהרופא אמר לי בטלפון שזה בסדר ושזה קורה בגלל שלא קינחתי את האף כמה ימים שהאף היה מגובס .
אשמח לעזרה תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מהאף אחרי ניתוח אף , מודאג - תגובה
פרופ` אלדד זילברשטיין01/04/2015רון שלום,
סביר להניח שאכן אין מדובר במשהו מדאיג. אני מבין שיצרת קשר עם המנתח שלך וטוב שכך. כדאי גם להגיע אליו לבדיקה אם הדבר לא יחלוף עוד יום יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)