ניתוח שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח שני
    אליה
    04/05/2015

עברתי ניתוח אף לפני שנה וחצי כשבטיפול נאמר לי שישנו ניתוח אף שני במידה ולא מרוצים והוא ללא תשלום.
    האף שלי נשאר אותו דבר ויותר מזה הצד המכוער שלי נהיה מכוער יותר ועגול, ויש סחוס קטן בקצה האף שגורם לו לשפיץ מוזר, הוא טען שיש שינויים באף שזה לא באשמתו וזה דבר פעוט שלא צריך לתקן ולא מפריע, הנחיריים גם לא סימטריות יותר ולפני הניתוח הוא אמר שיהיו סימטריות וקטנות יותר. מיותר לציין ששילמתי סכום לא קטן ממיטב חסכונותיי
    בביקורת המנתח שלי טען שאני מדברת שטויות זלזל ולא הקשיב למילותיי.
    שאלתי היא האם באמת הוא יכול לקבוע שניתוח האף עבר בהצלחה ואין צורך לתקן למרות שהוא יודע שיש פאשלה אך הוא טען כי זו ״פשלה קטנה״ והוא לא יכניס אותי לניתוח בגלל זה.
    מה האפשרויות שאני יכולה לעשות חוץ מללכת למנתח אחר לתיקון אף ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שני

הוספת תגובה

• ניתוח שני - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    05/05/2015

אכן האפשרות הסבירה לפי התאור שלך היא לפנות למנתח/ת אחר/ת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שני

אליה
    05/05/2015

שאלתי איזו עוד אפשרות יש לי חוץ מללכת למנתח אחר? אין סעיף או משו שמכריח אותו לתקן לי את האף ?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו