ניתוח הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הגדלת חזה
    רחלי
    03/05/2008

שלום, אני מעוניינת לעבור ניתוח הגדלת חזה, בת 32 רווקה, 1.62 גובה ומשקל 48 (אם זה רלוונטי) וברצוני לדעת האם יש הבדל משמעותי בין 300 סמ"ק ל - 330 סמ"ק - נמוך (סיבין), יש לציין שאני שטוחה בחזה (קיום אני עם חזיות סילקון). אני מעוניינת במראה טבעי ולא מודגש (שלא יבחנו בהגדלה). האם קאפ C נחשב לגדול ?? מה ההבדל / הפער שיש בגודל ? האם משמעותי? קראתי רבות בעניין וכן ראיתי תמונות של לפני ואחרי, ואני עדיין בהתלבטויות הרי לכל מבנה גוף צריך להתאים את השתל/הגודל הנכון. יש לציין שהנושא קצת מבלבל (מרוב מבחר) אודה באם תכוון אותי מניסיונך האישי. יום נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הגדלת חזה

הוספת תגובה

• רחל

ד``ר רן טליסמן
    13/05/2008

ההבדל בין השתלים הוא קטן אבל מה שחשוב זה מבנה בית החזה והשד שמעליו ולכן חשוב להתייעץ בפועל עם מומחה שבודק לך את החזה ואז מחליטים מה אופטימלי בעיניכם אחרת זה סתם רשימת מספרים/גדלים כמעט חסרת משמעות מבחינתך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלהה

בר
    12/11/2010

היי אני בת 25 ופחות או יותר כמוך בממדים,אני שוקלת 45 והגובה 1.55 ואני עושה 350 סמ"ק עוד חודש...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו