חזה לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה לאחר לידה
    אלמונית
    15/08/2015

הי ברצוני לדעת הייתי אצל מנתח פלסטי בנוגע להגדלת חזה יש לי א סימטריה קטנה והוא אמר שאין מה לעשות אם זה.שגם לאחר ההגדלה ישאר אותו הדבר,, צד אחד יותר נמוך מהשני. האם אלך לעוד מנתח יכול להיות שהוא כן יוכל לעשות משהו? ועוד שאלה מכיוון שעד שיקבעו לי את הניתוח רציתי לדעת האם יש תחליף טבעי זמני להגדלה עד הניתוח כמו מסטיקים או עוגיות ששמעתי עליהם לא יודעת מהיכן להשיג. אחרי לידה שניה לא נשאר לי חזה ממש מתביישת להיות עם בעלי כל הביטחון שלי הלך את הניתוח אני חייבת אבל עד שיעשו לי חייבת משהו זמני כמובן שלא יגרום לי להשמין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה לאחר לידה

הוספת תגובה

• חזה לאחר לידה - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    31/08/2015

כמעט כל חנות שמתמחה בהלבשה תחתונה איכותית לנשים תוכל לעזור ולהדריך אותך זמנית בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזה לאחר לידה - תגובה

ד``ר רן טליסמן
    31/08/2015

כמעט כל חנות שמתמחה בהלבשה תחתונה איכותית לנשים תוכל לעזור ולהדריך אותך זמנית בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו