אחרי שאיבת שומן זרועות - המלצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שאיבת שומן זרועות - המלצה
    נוני
    18/10/2015

שלום, אני אחרי שאיבת שומן זרועות (בלי צלקות!)
    אני רוצה להמליץ למי שמתלבטת לבצע את ההליך - חשוב מאוד להתייעץ עם רופא שמתייחס אליך בכבוד ואומר את האמת. אני מאזור השרון ובהתחלה התייעצתי עם רופאה מוכרת באזור המרכז שאמרה לי "את תהיי חייבת לעשות עם חיתוך וצלקת". בעקבות המלצה ממישהי שאני מעריכה נסעתי עד לירושלים לד"ר יואב גרונוביץ שבדק אותי בסבלנות וברצינות והודיע לי "אפשר בלי צלקות, אבל אצלך יש סיכוי שהעור לא יתכווץ בצורה מלאה לאורך כל הזרוע" והסביר לי את המשמעויות ואת היתרונות והחסרונות ומה יקרה אם יתרחש תסריט לא אופטימי. קיבלתי מידע מלא ונרגעתי. בחרתי לבצע את הניתוח אצלו בירושלים, אני אחרי הניתוח ומרוצה מאוד! קודם כל הסכמנו שתהיה שאיבה פרופורציונאלית וזה מה שהיה (רואים כבר עכשיו עם הנפיחות שהתוצאה הכי מושלמת שיכולה להיות), הכאבים נסבלים, צריך לשים תחבושות אלסטיות שלושה שבועות אז ממש רצוי שלא לומר דחוף לעשות רק בחורף ולא בקיץ. יש נפיחות ושטפי דם אבל לא נורא בכלל. אופטימית לגמרי, אעדכן לגבי התוצאות הסופיות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאיבה בזרועות

חלי
    28/01/2016

שלום רציתי לשאול האם שמעת או קיבלת גם המלצות על רופאים באזור הצפון שעושים שאיבה בזרועות ללא צלקת. גם לי מציק מאוד ונמנעתי בגלל הצלקות. היום שאת כבר יותר זמן אחרי, יש שיפור בתוצאות? התוצאה מורידה את המתדלדל לגמרי? באיזה סדר גודל מסתכמות העלויות?
    אשמח מאוד לקבל תגובה מניסיונך האישי וגם מרופא.
    אפשר גם בפרטי
    חלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו