כוויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויה
    ארי
    30/05/2007

ערב טוב ,
    נשבך על רגלי לפני חודש וחצי חומר נוזלי בשם "פותח סתימות" , מיד אחרי כך שטפתי את הרגל במים ופניתי לרופא המשפחה , הוא נתן לי סלברול . ( התלונות היו: כאבים וגוון הרגל השתנה לשחור ואיזורים אדומים )
    יומיים אחרי כך הלכתי עוד פעם לרופא בגלל כאבים , נפיחות והפרשות ברגל , והפעם נתן לי צפורל לשבוע ובקש ממני להניח הרגל על כרית , לא לדרוך עליה .
    היום אני עם רגל כוויה , פצעים מפרישים , איזורים שחורים , כאבים , נפיחת , ... ללא שום שינוי במצב אלה להפך מדרדר .
    כשביקשתי מהרופא מכתב הפנייה לרופא מומחה הוא אמר ששמה יטפלו בך בסלברול ואינטוביוטיקה , וגם כן הוא אמר שריפוי כוויות יצטרך זמן רב וצריך סבלנות רבה , מה דעתך על זה ? האם כדאי לחכות עד שזה יטרפא לבד או עדיף ללכת לרופא מומחה אפילו בצורה פרטית ? כמה זמן בערך יקח לפצעים הפתוחים עד שיסגרו ? מה עם האיזורים השחורים , האם צבעם יחזור כגוון העור או לא ?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוויה

הוספת תגובה

• כויה

ד''ר יוסף טמאן
    31/05/2007

אני ממש מופתע שהרופא המטפל לא הפנה אותך מיידית לכירורג או למנתח פלסטי.
    הכויה ממנה נפגעת היא כויה כימית מסודה קאוסטית /
    זו כויה דינאמית שממשיכה לחדור לעומק היות ומדובר בתגובה כימית.
    לכן עליך לפנות באופן מיידי לכירורג פלסטי באיזור מגוריך היות ובסבירות גדולה, על פי מה שתארת,
    תזדקק לניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה דומה אבל על 2 העכוזים

אילן
    04/06/2012

נשפך עלי החומר של פותח סתימות כאשר התכופפתי להרים חפץ מהריצפה והבקבוק עם החומר היה על השולחן. חדר מבעד לבגדים ונוצרו לי כוויות עמוקות עם צבע שחור על פני העור. הרופאה נתנה לי משחת סילברול + משחה אנטיביוטית וכן, חבישה. הכל לא עוזר, אלא במעט, כאשר יש הפרשות מוגלה רבות, החבישה נדבקת וכל פעם שאני מסיר אותה, זה תולש מהעור תוך כדי דימום רב. יש חתכים עמוקים בעור ולא נראה כל פתרון באופק הקרוב. נא פתרונכם, זה שבועיים אני סובל. האם עלי לפנות למיון או לפלסטיקאי/כירורג? מה הוא כבר יכול לפתור לי את הבעיה בדיוק? (איך ניתן להעלות כאן תמונה להמחשת הבעייה) ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קבלתי תשובה

אילן
    05/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קבלתי תשובה - תגובה

פרופ` אלדד זילברשטיין
    08/06/2012

אילן שלום
    אני ממליץ שתפנה לחדר מיון או למרפאה באחד מבתי החולים הגדולים בהם יש יחידת כוויות
    החלמה מהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו