מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח סיליקון חוזרשרון14/05/2008
לפני כחודש עברתי הגדלת חזה. יש לציין שזה ניתוח שני. לפני 14 שנים עשיתי את הראשון אשר גודל השתל היה 400 cc ולציין שכמעט לא היה לי חזה. כאשר עברתי את הניתוח השני ביקשתי להשים שתל גדול יותר ולצערי הרב גודל השתל שהוחדר לתוכי היה 450cc ולכן התוצאה הסופית הייתה מאוד מאכזבת. כי אחרי הכול 50 cc לא יכולים להשפיע במראה לאחר שהיה שתל של 400cc וזה לאחר שד''ר יוסף כתב לי בפורום קודם. ולכן יש ברצוני לשאול 2 שאלות מאוד חשובות להמשך .1 מכיוון שהרופא המנתח ראה שאכן אין תוצאות הוא החליט לעשות לי ניתוח חוזר ולהשים שתל גדול יותר . השאלה היא איזה גודל של שתל אני אמורה להשים בכדיי שיהיה שינוי? השאלה השני: איזה סוג של שתלים הכי טובים היום בשוק? כי השתלים שאותו רופא עובד עימם הוא "מנטור"" (אם אני זוכרת את המילה הנכונה ) אני יודעת שהם שתלים מאוד שקופים.. השאלה אם הם באמת שתלים טובים. אודה לכם על תשובתכם המהירה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב לשרון
ד''ר יוסף טמאן18/05/2008איזה גודל שתל יתאים ויענה על הציפיות ניתן לקבוע רק לאחר בדיקה ולאבהתכתבות
לגבי שתלי מנטור- טובים ומקובלים מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)