מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון אף- ניתוח שני עם השתלת סחוסיוליה16/02/2017
שלום , פונה לרופא מקצועי ש ישלו ניסיון רב בהשתלת סחוס.
עברתי ניתוח מחיצת אף + פלסטי.
לאחר ניתוח נוצר לי קושי נשימה יום -יומי + כאבי ראש חוזרים + סחרחורות ובנוסף עיוותו לי צורת כמו של חזיר, נראות למלה. מצד אחד אף נפוח. הורידו לי חתיכה טובה של סחוס.
CT - מערות פנים- אוורור תקין של סינוסים.
ישנה היפרטרופיה של חלק אחורי של קונכיות התחתונות
רינומנומטריה- חסימה דו"צ משמאל חולפת לאח כיווץ ומימין משתפרת חלקית.
באנדוסקופיה:
ישנה הגדלה של זנב של קונכה תחתונה מימין
וקונכה שמאלית היפרטרופית.
המלצה של רופא:
לבצע כרית חוזרת של קונכיות
שאלה: אני צריכה שמישהו שמבין יגיד לי האם זה נכון לעשות?זה כל כך חובה לקרות קונכיות?
כי בניתוח ראשון רוצים לכרות לי קונכיות ויותר מאוחר יעשו לי ניתוח תיקון אף עם השתלת סחוס.
האם נכון לעשות קודם כריתה קונכיות ואחרי זי תיקון אסטטי? אולי קודם אסטטי כי זה יכול להשפיע לצורת אף וגם לפתוח לי את הנשימה?
שאלה: ממה נובעת נפיחות של מחיצה וריריות?
שאלה: האם מישהו מכיר את הרופא שיכול להבטיח 100% שהוא מסוגל לעשות ניתוח מסוג הזה בלי בעיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר רן טליסמן18/02/2017אם עשית רינומטריה שזו בדיקה שלא זמינה בכל מקום אני מציע לשאול את מי שערך את הבדיקה לגבי היעילות של כריתה נוספת של כונכיות
לגבי רופא עם 100 אחוז הצלחה - כנראה שאין כזה יש תמיד את גורם הריפוי האנושי לכן צריך לשאוף לחפש את הקרוב למושלם
לגבי תיקון אסתטי זה מאוד חשוב מה על הפרק כי הצרה של האף לדוגמא עלולה להפריע לנשימה ורק טיפול בקצה האף ככל הנראה לא תפריע כך שקשה מאוד לתת לזה תשובה בלי בחינה מה עומד לפני שינוי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)