מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התרחבות האף כתוצאה מניתוח קידום לסת עליונהעמית29/08/2017
שלום, לפני בערך 6.5 חודשים עשיתי ניתוח לסת עליונה בא הוציאו אותה כמעט 6 ממ קדימה. אני מאוד חשדתי שהאף יתרחב לי והרופא הבטיח לי שהוא יעשה לי תפר בבסיס האף שימנע זאת ואם תהיה התרחבות היא תהיה של מילימטר שתיים מקסימום. היום דיברתי עם הרופא שלי כי האף מאוד התרחב לי (כמעט בס״מ) וזה מאוד מפריעה לי ושאלתי אותו מה אפשר לעשות ואם לעשות תפר cinch שוב יעזור לצמצם את ההתרחבות (שהיא בעיקר בחצי התחתון של האף) והוא אמר לי שזה לא יעזור ויגרום לאף להיות עגול. אז שאלתי אותו מה עוד אפשר לעשות והוא אמר לי להתייעץ עם פלסטיקאי. עכשיו האם זה הגיוני שבעקבות הניתוח שהוא עשה התרחב לי מאוד האף למרות שהוא הבטיח שזה לא יקרה, ובמקום לעזור לי למצוא פתרון הוא מפנה אותי לפלסיטיקאי אצלו אני אצטרך לשלם עוד 20 אלף שקל על ניתוח?!
האם תוכל להמליץ על פתרונות לבעיה?
האם יכול להיות שאחרי 7 חודשים עדיין יש נפיחויות באיזור הפנים והאף?
ואחרי כמה זמן מניתוח לסת על יישור מחיצה באף כדאי ללכת לעשות ניתוח אף?
מצטערת על החפירה ותודה מראש על העזרה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי אף
ד``ר רן טליסמן19/10/2017ניתוחי לסת עליונה מכל סוג משנים את הבסיס שעליו יושב האף ואי לכך הוא משתנה במקרים שונים הוא משתנה באופן שונה
בדך כלל בהזזה קדימה סביר שהוא מעט יתרחב וכן פלסטיקאי מומחה יוכל לעזור לך אם כי ממליץ להמתין שנה כי יתכן שהלסת תחזור מעט לאחור והאף יהיה פחות רחב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)