המסה של חומצה היאלורונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המסה של חומצה היאלורונית
    BAMBI
    28/11/2017

שלום.
    לפני כמספר שנים הוזרק לי לאזור קמטי החיוך שומן עצמי בכמות מזערית ללא תופעות יוצאות דופן, שנה אחרי לערך הוזרקה לי לאזור הלחיים חומצה היאלורונית שמיד יצרה מראה נפוח ולא פרופורציונלי, לאחר מספר נסיונות המסת החומצה צד ימין נשאר עם דבלול עור ובאזור קמט החיוך נשארו גבשושיות/גושים שיוצרים נפיחות ומדגישים עוד יותר את דבלול העור, בצד שמאל כמעט וכל החומר נשאר וישנה נפיחות בלחי/עצם לחי וגבשושיות ליד אזור העין, כאמור פנים נראות לא אסתטיות, שני הצדדים נראים לחלוטין לא זהים דבר שמפריע לי מאוד, שאלתי היא: האם אפשר לנסות להמיס את החומצה באזור של קמט החיוך בצד ימין (ואו יתכן ואלה גבשושיות שנשארו מהזרקת השומן?).. ומעט המסה בלחי שמאל ומהן ההשלכות של הזרקת המסה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המסה של חומצה היאלורונית

הוספת תגובה

• המסה

ד``ר רן טליסמן
    28/11/2017

חומצה היאלורונית תקנית אמורה להעלם לחלוטין לאחר הזרקת אנזים מסוג היאלורונידאז כך שאם מתקיימים שני התנאים וזה לא קרה מומלץ להגיע לרופא מומחה לבירור מה בעצם נשאר באיזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו