הזרקה של שומן עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקה של שומן עצמי
    עדי
    26/01/2018

היי, אני בת 30 ופעמיים בחיי עשיתי הזרקת חומצה הילרואנית מתחת לעיניים וכיום ניכר ש"משהו עבר" על האזור. אחרי שנספג החומר לא רק שיש לי שקעים (הם לא נוראיים אבל הם מפריעים לי) אלא גם נוצרה לי מעין נפיחות מתחת לעין אחת (נראה כמו כלי דם נפוח) וזה ממש מפריע לי. אם להיות כנה אני לא מעוניינת בהליך כזה שוב כי אני רואה שלאורך טווח העור לא נראה יותר טוב לכן אני מתעניינת בהזרקת שומן. אני מתארת לעצמי שלא מומלץ להזריק שומן לאזור של מתחת לעיניים אבל חשבתי יותר לכיוון הצדדים (באזורים שהכי קרובים). השאלה היא האם ניתן להזריק שומן בסמוך או בקרבה לאזורים שהוזרקו בהם חומצה בעבר? והאם הליך של מילוי שומן עצמי יתאים לי בכלל? ברצוני למלא גם את אזור הלחיים כך שמאמינה שהכמות לא תהיה קטנה כל כך. ושאלה אחרונה האם העובדה שאני יחסית צעירה תגרום לשומן שנקלט להיספג יותר מהר בהמשך הזמן?תודה על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקה של שומן עצמי

הוספת תגובה

• שומן עצמי

ד``ר רן טליסמן
    29/01/2018

כשמו כן הוא שומן עצמי הוא ממך כך שאין חשש שיתנגש עם כל דבר אחר לגבי האם הוא יעיל לבקשה הספציפית זה כבר מצריך בדיקה מדוקדקת שמשווה בין הרצון לממצאים בבדיקה וזה קשה לענות בצורה כה כללית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו