ייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ
    שרה
    06/06/2007

שלום רב, אני בת 57, נראית צעירה לגילי, טונוס שרירים טוב ואיכות עור טובה. מה שמפריע לי הוא צניחה לא אקוטית באיזור הלסתותוקו הצואר. הומלץ לי להסתפק במיני-ליפטינג ולא ללכת על ניתוח כולל. מה דעתכם?

בנוסף, איזו חזייה מומלצת לאחר 9 חדשים של הגדלת חזה ללא הרמה בשתלים אנטומים מעל 300 סמ"ק, כאשר התוצאה העשוית מאד יפה, כדי לשמור על התוצאה? עד לא מכבר הלכתי עם חזיית הספורט של טריומף שהומלצה לי אחרי ההגדלה ומה עכשיו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ

הוספת תגובה

• תשובה לשרה

ד''ר יוסף טמאן
    06/06/2007

אני די מתנגד למושגים של מיני מידי או מקסי בניתוחי פנים.
    מבחינתי ניתוח פנים צריך לכלול את כל האלמנטים , עור אך גם שרירים ושומן. לרוב השתלת שומן עצמית. אז מגיעים לתוצאות ראויות ומאריכות ימים. כתבתי על כך מספר כתבות בפורטל הזה.
    במידה והרופא קורה לניתוח של העור SKIN SURGERY ONLY , מיני, אינני ממליץ.
    במידה והוא מיישם את כללי הכירורגיה הפלסטית הנכונים ומטפל ברקמת השריר גם כן וקורה לזה מיני היות ומבצע זאת רק בצוואר או בשליש תחתון או אמצעי, -אז זה בסדר.
    יש פה הרבה סמנטיקה ולכן צריך לשאול את הרופא כמו בשיר הידוע.... כשאת או אתה אומר כך וכך
    למה את מתכוונת/מתכון.
    שיהיה בהצלחה.
    לגבי השאלה של החזיה- אז בקיצור.
    גם חזיה קטנה וסקסית שנותנת תמיכה מועילה ורצויה תמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו