חתך בגבה וצלקת לאחר הדבקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתך בגבה וצלקת לאחר הדבקה
    נטע
    18/03/2018

היי..לפני כמה ימים נפצעתי בגבה ונהיה לי חתך. הלכתי לרפואה דחופה ועשו לי הדבקה. יומיים הייתי עם פלסטר בלי להרטיב.
    לאחר הורדה נשאר לי הרבה דבק בגבה דבר שאמרו לי שירד בהדרגה ועם הזמן. שטפתי פנים בבוקר בעדינות ולצערי חתיכה של דבק נפלה לי ונתלש לי שיער וכרגע האיזור קירח. זה ממש מכוער ומבאס בעיניי. רציתי לשאול. כמה זמן לוקח למקום להחלים? כמה זמן לוקח לשיער לגדול? באיזור הקירח (לא ליד הפצע) אמרו לי שאני יכולה להשים קצת שמן קיק לזירוז הצמיחה האם זה אכן עוזר? ונשאר לי עוד חתיכת דבק על שיער הגבה שדיי קרוב לפצע אבל הדבק רופף קצת..אני די מפחדת שגם השיער שם ייתלש.. וביקורת אצל הרופא המטפל יש לי רק בשבת.מה עושים? אשמח לתשובתך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתך בגבה וצלקת לאחר הדבקה

הוספת תגובה

• את הנעשה אין להשיב

פרופ` אלדד זילברשטיין
    18/03/2018

השיער יצמח בינתיים אפשר לעשות איפור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה ד"ר על התשובה

נטע
    18/03/2018

תודה רבה ד"ר!
    והדבק שנשאר שצמוד לשיער יירד? או שהוא גם ייפול יחד עם השיער?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבק

פרופ` אלדד זילברשטיין
    19/03/2018

הדבק ירד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו