ניתוח אף קוסמטי פעם שלישית!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אף קוסמטי פעם שלישית!
    אורן
    27/05/2008

שלום רב ד"ר יקר
    אני רוצה לשתף אותך כמומחה עם ניסיון של שנים רבות בניתוחים קוסמטיים.
    עברתי שני ניתוחי אף קוסמטיים כאשר התוצאה רחוקה מלהשביע רצון.

גם רופאים פלסטיקאים מומחים שבדקו את אפי הצדיקו אותי וטענו כמוני שלחוטם

שלי "אין הגדרה" כלשונם - קראו לזה באנגלית TID DEFENITION .

כמו כן אין פרופורציה בין רוחב האף (אף רחב יחסית) לרוחב השפתיים -יחס של בערך 1.3

במקום יחס 1.6 שרצוי וזאת למרות שבניתוח הראשון בוצע הצרת נחיריים.

המומחים טענו כי לדעתם חייבים להשתיל סחוס בחלק התחתון של האף ורק

כך יקבל צורה ואילו הרופא (שהוא רופא א.א.ג ומרדים- ר.ס ) סבור שסחוס לא "יקלט"

ולכן אין כל טעם לבצע זאת.

הוא כן מוכן לנסות שוב ,בדרכו שלו ללא שימוש בסחוס ואני מאוד ספקן באשר לתוצאות .
    (זאת זכותי לאחר שני ניתוחים מאוד לא מוצלחים)............ גם שהוא כבר אמר לי במפורש שזאת
    כמו כן נוצר חור בחלק התחתון של המחיצה וגם כאן טען הרופא להגנתו שזהיכול לקרות כי הגישה לפנים האף היא דרך המחיצה ובנוסף גרס שזה מצב בעייתי מכייון שאין שם מספיק "בשר" על מנת שזה יחזיק.

הפעם השלישית והאחרונה שהוא מנתח אותי.

נראה שבחלק התחתון של אפי אין כמעט סחוס והוא גמיש ביותר ואני יכול למעוך אותו

בלחץ מיזערי ביותר. זה דומה לאוהל שהכיסוי שלו יושב כמעט באוויר ולכן אין לו צורה.

סיפרתי לו שהייתי אצל שני מומחים בעלי שם ,אחד מהם ד"ר רוני.מ והם סברו שצריך לשים שתל\סחוס

והוא לא השתכנע וסירב ואפילו זרק הערה טפשית כמו : אז תלך אליהם.
    ללכת אליהם אחרי שהוצאתי אלפי שקלים ועוגמת נפש שלא לדבר על ימי מחלה
    רבים ואובדן ימי עבודה.

ד.א

הניתוח הראשון היה במרפאות אריאל לשעבר ,שנה בערך לפני שהם נסגרו.

אין לי כבר סחוס עודף מהמחיצה שכנראה הוסר בניתוחים הקודמים.
    האם יש מצב כזה שסחוס לא יקלט ? האם יש אינטרס כזה לרופא ?
    אני לא יכול להרשות לעצמי ללכת לרופא אחר לניתוח מתקן שעלותו בין 10-20 אלף ש"ח.
    מה גם שזה עיניין עקרוני שהרופא אחראי על עבודתו.

מה היית עושה במקומי? אני חושש שגם אחרי פעם שלישית לא יבוא השינוי לו אני מייחל ואני מאוד מציאותי בקשר לציפיות .

מהדואג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח אף פעם שלישית

אורן
    27/05/2008

ברשותך אני מתקן את חוסר הסינכרון במספר שורות שכתבתי באמצע:

הוא כן מוכן לנסות שוב ,בדרכו שלו ללא שימוש בסחוס ואני מאוד ספקן באשר לתוצאות .
    (זאת זכותי לאחר שני ניתוחים מאוד לא מוצלחים)............
    כמו כן נוצר חור בחלק התחתון של המחיצה וגם כאן טען הרופא להגנתו שזהיכול לקרות כי הגישה לפנים האף היא דרך המחיצה ובנוסף גרס שזה מצב בעייתי מכייון שאין שם מספיק "בשר" על מנת שזה יחזיק ולכן הסיכוי להצלחה קטן ביותר ואפילו ניסה לשכנע אותי לוותר.

מה גם שהוא כבר דאג להגיד לי מפורשות שזאת
    הפעם השלישית והאחרונה שהוא מנתח אותי !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורן

ד``ר רן טליסמן
    27/05/2008

ממליץ לך לפרוש את דאגותיך בפני מי שעומד לנתח אותך, רצוי בדרכי נועם ונסה לשכנע אותו לבצע שיחת ועידה עם אותם מנתחים שהיית אצלם או אחרים מעמיתיו של המנתח שלך ותאמר שזו פעם שלישית ואתה מעוניין שתדונו בעוד דעות לפני התחלת ביצוע. כמו כן, אני מסכים שבניית קצה אף עם סחוס זה המקובל בעולם למרות שלעיתים רחוקות הוא לא נקלט
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו