הרמה והקטנת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמה והקטנת חזה
    נועה
    08/06/2007

שלום
    מגיל 17 אני סובלת מחזה נפול ודי גדול וכבר המון זמן שאני רוצה לעשות ניתוח להרים אותו היתי אצל דוקטור ירון ריסין
    והוא אמר לי שהחזה שלי המבנה שלו נמוך והוא לא מציע לעשות ניתוח ושאי אפשר לשים אצלי שתלי סיליקון

האם זה באמת יכול להיות שאי אפשר לעשות?

אני ממש ממש רוצה לעשות זה מאוד מוריד לי את הביטחון ומפריע לי

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמה והקטנת חזה

הוספת תגובה

• תשובה לנועה

ד''ר אבי וינברג
    09/06/2007

נועה שלום
    קשה לי להאמין שלא ניתן לבצע ניתוח הרמת שדיים.ניתוח הרמת שדיים זה ניתוח בו אנו משחזרים את הקונוס של רקמת השד ומותחים את העור כך אנו מקבלים שדיים יפים בצורתם אך עם צלקות סביב העטרה ומהעטרה עד לקפל התת שדי.שביעות הרצון של המנותחות מצוינת למרו אורך הצלקות.
    זה נכון שבמיקרים המתאימים יש צורך בהרמת שדיים והגדלתם ע"י שתלי סיליקון.אך בשאלתך את מציינת שדיים גדולים כך שאין צורך בשיתלי סיליקון. כל תשובותי הן ללא שבדקתי אותך ,את מוזמנת ליעוץ אלי, בטח תקבלי ביעוץ תשובות ספציפיות לפתרון הבעיות המטרידות אותך.תמיד כדאי לשמוע חוות דעת נוספתואת יכולה לפנות אם לא אלי לכל כירורג פלסטי אחר מומחה והחבר בחברה הישראלית לכירורגיה פלסטית.
    בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    מומחה לכירורגיה פלסטית
    1-700-70-79-70

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו