מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אףמיכל07/06/2008
היי,
אני בת 22 ועברתי ניתוח אף לפני ארבע שנים.
התוצאה יצאה לא ממש טובה..כלומר ברור שיש שיפור במראה הכללי אבל יש הרבה פאקים באף שבלעדיהם זה היה יכול להיות אף יותר יפה.
הבעיה הכי גדולה זה שהמראה של האף יצא ממש מנותח, אין אחד שלא שואל אותי אם עשיתי ניתוח וזה ממש מציק כבר.
האם קיימת פרוצדורה שיכולה לתקן את האף ממראה מנותח ליותר טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
שולי07/06/2008אני רוצתה גם לעבור ניתוח אף, החלטתי ללכת לאחר לבטים רבים, אני אמורה לעבור את הניתוח עוד שבועיים. איך הניתוח? הוא כואב? האם הדיל שהציעו לי שווה או שיש מקומות שעדיף לעשות בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רותי
מיכל07/06/2008תראי, אני עשיתי בפרופוציה ויצא לי סביר..למרות שזה נורא יחסי כי אחד יכול להגיד שיצא לך אף מהמם והשני יכול להגיד שיצא לך לא משהו..
אני רוצה להגיד לך לפני הכל שאת חייבת לקחת בחשבון שלא בטוח שהאף ייצא בדיוק כמו שאת רוצה ואת צריכה לראות את התמונה הכוללת של הפנים ולא לראות את האף באפון ספציפי.
אני יכולה להגיד לך שבגדול האף שלי לא כל כך יפה אבל השינוי שהוא עשה לי לפנים הוא שינוי אדיר.
הדיל שהציעו לך לא ממש אומר הרבה כי לכל מרפאה יש את הדילים שלה אבל מה שכן אני יכולה להגיד לך זה שתבדקי טוב טוב מי המנתח ומי המרדים - אלה שני הדברים הכי מכריעים בניתוח.
בת כמה את? ומי המנתח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
ד``ר רן טליסמן08/06/2008יש פעולות שונות שיכולות להפוך מראה של אף מנותוח לכזה של אף טבעי רובן ניתוחיות אם כי במקרים מסויימים ניתן על ידי הזרקות מקומיות לעמעם את המראה המנותח
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
מיכל10/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)