מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה מאודמימי09/06/2008
שלום רב!
אני עברתי ניתוח פלסטי באף ולאחר שהנפיחות ירדה כתוצאה מהניתוח
הופיע לי שקע ענקי בצד האף והופיע לי גם כתם כהה על השקע שנראה והורס את
המראה של האף(זה נראה כמו צל כהה תמידי) )_:
השאלה שלי היא - איך ייתכן שמופיע כתם לאחר ניתוח ?
וכיצד ניתן לטפל בזה?
ובכלל למה כל כך קשה למנתחים פלסטיים לשפר שקע ?
למה הם לא רוצים להתעסק עם זה ?
זה עצוב מאוד כי זה הרי הכרחי לאחר שקע שנוצר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיני
ד``ר רן טליסמן10/06/2008נתחיל מהשקע, בדרך כלל כן ניתן לטפל במרבית סוגי השקעים שנוצרו אחרי ניתוח בשיטות שונות.
לגבי הכתם, בהנחה שלא היה שם קודם לכן (בדרך כלל הוא כן היה ופשוט האף הגדול יחסית הרחיב ומתח בצורה כלשהי את העור ולכן הפיגמנט כביכול היה יותר מפוזר והיה יותר בהיר ועם הקטנת האף יש תהליך כיווץ מסויים שמאדיר פיגמנט קיים) בדרך כלל על רקע של שקיעת שטף דם ובדרך כלל עובר עצמונית עם הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ישנו טיפול לכך
מימי10/06/2008אז קודם כל אני יודעת שיש שיטות כגון הזרקה כדי למלא את השקע,
אך אני התכוונתי מבחינה של ניתוח שלא ממש רוצים להתעסק עם זה המנתחים,
דבר שני הסיבות שרשמת הלוואי שאלה היו הסיבות אך קודם כל
אני עברתי ניתוח שלא הוביל להצלחה בכלל ומבחינת גודל האף כפי שציינת
הוא לא השתנה ואני גם מניחה שאם זה היה שטף דם זה היה זמני
אך עברו כבר שנתיים כך שזה לא העניין.
האם יש משחה לזה או איזה טיפול כלשהו לאותו כתם ?
זה כל כך פוגע לי במראה הנחמד שלי ..
תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיני
ד``ר רן טליסמן11/06/2008ראשית, יש מנתחים שמש נהנים מתיקון שקעים אז כנראה שלא שאלת את הנכונים
לגבי הכתם, הבדקי אצל רופא עור מומחהו נסי בבוא הסתו משחת הבהרה ותראי איזה שינוי זה נותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו רופאים ?
מימי11/06/2008הלכתי כבר להרבה.
וישנם כאלה שאומרים שהם יכולים אבל כשעברתי את הניתוח באותו יום
אמר שבסוף אין אפשרות .
משחת הבהרה?
אפשר להשיג בבית מרקחת או אצל רופא עור ?
תודה רבה על תשובותיך!
-מי הם אותם רופאים מיוחדים אלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיני
ד``ר רן טליסמן12/06/2008רופאי עור יכולים להנפיק מרשם למשחת הבהרה אמיתית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)