מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אףרוית11/06/2007
שלום רב!
ברצוני לעבור ניתוח אף. הייתי במספר פגישות ייעוץ, כאשר ברובן הוחלט כי אני צריכה ניתוח אסתטי+ רפואי (תיקון מחיצה), יש לי 2 שאלות:
1. האם זה מקובל שהמנתח עצמו שאינו מומחה א.א.ג מתעסק גם בקטע הרפואי של הניתוח או שעדיף 2 מנתחים בזמן הניתוח (מומחה א.א.ג ופלסטיקאי)?
2. האם ייתכן שלאחר הניתוח אני אנשום פחות טוב (כך נאמר לי ע"י אחד הרופאים אשר הסתייג והחליט לא לקחת סיכון- הוא הסביר שמבנה האף שלי מאוד צר), הוא הציע לי לשקול טוב את עניין הניתוח, בעוד שמומחה אחר כלל לא הזכיר את עניין הסיכון.
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף
רוית11/06/2007אשמח לקבל תשובה לשאלתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית נשימה אפית
ד''ר יוסף טמאן11/06/2007אקדים ואומר כי במידה וקיימת בעית נשימה דרך האף , עקב בעית קונכיות, מחיצה או אחרת,יש לתקן
זאת (גם במהלך הניתוח העיקרי).
זאת מהסיבה שכל ניתוח קוסמטי של האף מצר במידה מסויימת את דרכי הנשימה האפיים.
אז אין להחמיר בעיה קיימת.
ישנם מנתחים פלסטיים אשר הם בקיאיים בתיקונים משולבים כמו שיש רופאי אף אוזן גרון אשר
אינם מתמחים בניתוחי אף ועוסקים לדוגמא בבעיות חיך, שמיעה .
ולכן למנתח הפוטנציאלי יש תמיד בעיה בנושא זה במידה ונדרש ניתוח מעבר לענין הקוסמטי.
עליך לחקור את המנתח הפלסטי היטב באם מסוגל לבצע גם את הניתוח של בעית הנשימה.
כמובן שצריכים גם לאבחן בצורה טובה מאד את מושא ההפרעה והיום הבדיקה האולטימטיבית
היא וידאו-נזו-אנדוסקופית.
במידה ולא עשית בדיקה זו ממליץ כי תפני לפרופ. יהודה פינקלשטיין, רופא אאג. חפשי בדפי זהב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרוית
ד''ר אבי וינברג11/06/2007רוית שלום
מנתחים פלסטיים העוסקים בניתוחי אף בדר"כ יודעים לטפל בבעיות מעבר האויר,אך איני שולל שילוב של רופא א.א.ג בניתוח.במיקרים בהם האף מאד צר אכן תתכן פגיעה במעבר האויר ולכן יש צורך במיקרים אלה להשתמש בשתלי סחוס שמרחיבים את ההצרות שיכולה להעגרם בניתוח .אני אישית משתמש בשתלי סחוס אלה בחלק גדול מהניתוחים דבר השומר על מעבר האויר אך גם משפר את האסתטיות של האף. נכון שאחד מסיבוכי ניתוח האף הוא פגיעה במעבר האויר זו סיבוך נדיר שניתן לטפל בו.אני מציע לך להגיע אלי ליעוץ ותקבלי תשובה מפורטת וספציפית יותר לאף שלך.
בברכה
ד"ר אבי וינברג
מומחה לכירורגיה פלסטית
1-700-70-79-70* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)