מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתל חצי מתחת לשריר חצי לאלריסה15/06/2007
שלום,
קראתי רבות על היתרונות והחסרונות של שתל מתחת לשריר ושל שתל מעל לשריר
אבל הציעו לי לעשות שתל חצי מתחת לשריר חצי לא- האם אתם יכולים להסביר מה המשמעות ומה היתרונות והחסרונות בשיטה הזו?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקום דואלי של השתלים.
ד''ר יוסף טמאן16/06/2007במידה ורקמת השד יחסית דלה אצלך בקוטב העליון, מיקום דואלי , חצי -חצי, זה בסדר ואף רצוי.
למרות שיש היום שתלים סמיכים מאד שיכולים לצמצם באופן משמעותי את תופעת הריפלינג- קיפולי שתל וגלים על פני העור.
החסרון בשיטה זו הוא שיכול להחליש את שרירי החזה באופן משמעותי, היות והם נחתכים רוחבית.
לכן, לא מומלץ לספורטאיות "מכורות" או לעוסקות במקצוע של חינוך גופני. הניתוח גם יותר כואב בהמשך.
יתרון- היות והחלק העליון של השתל מונח מתחת לשריר, הוא נלחץ קמעה ומקנה לשד צורה יותר טבעית, כמו בשתלים "אנטומיים".
בכל מקרה תבקשי מהרופא המנתח שלך שימוש בשתלים קוהסיביים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה..
לריסה16/06/2007תודה ד"ר על התשובה!
אכן יש לי חזה שמדולל בחלקו העליון ומלא יותר בתחתון.
אם תוכל לענות לי על מספר שאלות בנושא זה:
האם ההחלמה בשיטה הזו אף איטית יותר מהשיטה של כל השתל מתחת לשריר החזה?
לגביי היחלשות השריר- מה המשמעות לטווח הרחוק? (אני לא ספורטאית, אבל שומרת על כושר ועושה פעילויות אירוביות כ4-5 פעמים בשבוע)
ומה הם השתלים שציינת?
תודה מראש :*)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות
ד"ר טמאן16/06/2007אני ממליץ בשלב זה כי תבדקי על ידי מנתח פלסטי.
מה שכתבתי לך זה בקוים כלליים ולא רצוי לענות על שאלות היפוטתיות.
מדובר בתיקון ויש עוד הרבה דברים לשוחח עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)