מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכזבה מניתוח הגדלת חזהלילך03/07/2008
שלום רב, סיפרתי לך בעבר על אכזבה מתוצאות ניתוח הגדלת החזה. פניתי למנתח כמה פעמים, ברוב המקרים הוא אמר לי לחכות, שזה לוקח זמן (שתל מתחת לשריר) ולפני כחודשיים נתן לי כדורים לריכוך החזה singulair. איני מרגישה שינוי, החזה קטן, גבוה, עגול ומכוער. אתמול הייתי אצלו בביקורת. הוא טען שהוא לא מבין על מה אני מדברת, החזה שלי מהמם ויפה. שאמרתי לו שאיני מרוצה הוא המשיך לומר שהוא אינו מבין, שהחזה מושלם ופשוט סיים את הפגישה איתי בלי לתת לי להגיב, ומיד עבר לחדר אחר לפגישה הבאה. אני המומה מהיחס. מדובר במנתח ידוע מאודדד, חבר באיגוד. מאז הניתוח (חצי שנה) אני במצב רוח ירוד, הניתוח השפיע על הביטחון העצמי שלי. אחרי כל פגישה עמו יצאתי מעודדת, הייתי סבלנית והאמנתי שיהיה בסדר כמו שתמיד ניסה להרגיע אותי. אתמול הרגשתי שמה שהוא אומר לי זה "לדעתי החזה שלך מהמם, את לא מבינה, וזה מה יש!" החזה עומד גבוה מאוד ואני משתדלת להסתירו כמה שאפשר ע"י חולצות סגורות. מה גם שהחזה קטן מאוד (הייתי שטוחה לפני הניתוח). איני יודעת מה לעשות עכשיו, ואיך להגיב לפגישה של אתמול. אשמח לקבל את עצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך המאוכזבת
ד''ר יוסף טמאן04/07/2008אני מבין לליבך.
ממליץ כי תפני לבדיקת מנתח פלסטי נוסף לחוות דעת שניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה לי ששתינו אצל אותו רופא
סמדר20/07/2008לפני התשובות שלו נשמע לי אותו רופא, ואותה בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאוכזבות
דר27/07/2008היי! אני מאוד רוצה לעבור ניתוח. אשמח אם תספרי לי על הניתוח שעברת, ההמלצות שלך למי שלקראת הניתוח ועל המנתח. אפשר לשלוח אלי לאימייל. הכל יסתדר... תהיו חזקות הבצלחה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאים תוכלי לפרט
גל19/09/2008נראה לי שיש לנו את אותו רופא עם אותה בעייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי הרופא
שולי20/09/2008התשובות שלו ממש לא לעניין.. עשית את הניתוח אצל רופא פרטי או במרפאה? אולי תוכלי לייעץ ממה או ממי להיזהר. ובכלל, האם עדיף רופא פרטי או מרפאה דוגמת פרופורציה, נטוראפיל וכן הלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאוכזבת
סיגל21/09/2008היי, ממה שקראתי וקראתי המון מאמרים בנושא הגדלת חזה, ובכולם נאמר כי שתל המוחדר מתחת לשריר לוקח לו זמן עד שמתקבלת תוצאה סופית. בכל מקרה הבנתי שאת כבר חצי שנה לאחר הניתוח ומאד יתכן כי התוצאה שאת רואה הינה התוצאה הסופית. נסי להשוות את החזה שלך כיום לחזה שהיה לך. היום החזה שלך גדול יותר וזו עובדה אולי לא גדול במידה שהיית רוצה אבל תזכרי במה שהיה לך. אמרת שהיית שטוחה כך שלא נראה לי שהיית מקבלת חזה גדול עם שתל של 260 סיס סי ויתכן שלא היה לך עודף עור להכניס שתל גדול יותר. תשאלי את הקרובים אלייך מה דעתם על התוצאה, כיצד נראה בעיניהם החזה שלך. אם כולם אומרים לך שזה יפה ונראה טוב לעומת מה שהיה לך, אולי זו התוצאה המציאותית בהתאם למידות גופך. יתכן כי היתה לך פנטזיה לקבל חזה כמו מישהי שראית שמידות גופה שונות ממידות גופך. נסי לדמיין שמלה שעולה על שתי נשים במידות שונות. על כל אחת זה נראה אחרת. השמלה היא אותה שמלה אך מבנה הגוף שונה ועל כך אפשר לבוא בטענות רק לבורא עולם. בכל מקרה נסי להתעודד בעובדה שהיום יש לך חזה עם נוכחות. ואם הקרובים אלייך גם יאמרו לך שהחזה שלך יפה כנראה שהוא באמת יפה. נסי להתנתק מהפנטזיה שהיתה לך ולהנות ממה שיש לך. בסך הכל הוא לא חלילה עיוות לך את החזה או עשה לך אחד גדול ואחד קטן. מאחלת לך כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוכזבת
דפנה21/09/2008איזה שתל שמת ? פרופיל גבוה או נמוך אני בטוחה שנותחנו אצל אותו רופא הרופא הסלב שלא נשמיץ את שמו גם אני עם פנטזיות על חזה מושלם ושופע אך לא יצאתי בהרגשה כמו שאת מתארת אני אומנם לא שלמה עם התוצאות אך כנראה שזה מה יש עם אכן הרופא הוא אותו רופא אז צריך לקחת בחשבון שיש מאחוריו רצועת פקידות יועצות אחיות וכו' והוא בגדול לא סופר אותנו, את זה לקחתי בחשבון לפני הניתוח אז לא כל כך התאכזבתי מהיחס יאמר לזכותו שהוא מקצועי ביותר בתחום הפלסטיקה וזה מה שחשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)