ניתוח חוזר דחוף מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח חוזר דחוף מאוד
    אתי
    04/07/2008

שלום עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כשנה וארבעה חוד', לטענת הרופא החזה שלי היה א- סימטרי ולכן בצד אחד שם לי 375 ובשני 350. מלבד זאת שכיום אני רואה כי עדיין יש לי א- סימטריה בולטת בין צד אחד לשני, לפני כארבעה חוד' הרגשתי מן נפילה של השתל בצד שמאל (הצד בו השתל גדול יותר) דבר הגורם לשינוי בצורה, לאי נוחות והכי חשוב לכאבים אשר מקרינים לי גם ליד. נגישתי לרופא המנתח מספר פעמים בהן תשובתו הייתה שאין לי מה לדאוג הכל תקין ושאני יכולה ללכת, חשוב לי לציין כי עדיין אני מרגישה אי נוחות ועדיין סובלת מכאבים וכמובן שכאשר נוגעים בחזה ניתן להרגיש כי השתל לא יושב במקום למרות שלטענת הרופא השתל אכן נמצא במקום. אני מעוניית לקבל את חוות דעתך מה אני יכולה לעשות בנדון והאם מחובתו של הרופא לבצע ניתוח מתקן או שאינ י לכולה לדרוש זאת ממנו. בנוסף האם צניחתו של השתל מהווה סיכון כך שעלי לדאוג או שבכל אופן אין איזו שהיא סיבה לדאגה. בתודה מראש אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח חוזר דחוף מאוד

הוספת תגובה

• השדיים של אתי

ד''ר יוסף טמאן
    04/07/2008

נתחיל מהסוף.
    אין שום סכנה באי שויון של השדיים- זהו ענין קוסמטי גרידא ולרוב בר תיקון.
    לגבי תיקון אסימטריה שעברת.
    באם ההפרש בין השתלים הוא 25 סמק, זהו נפח כל כך מזערי שאו שהו לא נחוץ או לחילופין לא מספק.
    לגבי הכאב.
    ענין לא ברור ודורש בדיקה.זאת על מנת לנסות לבחון מה מקור הכאב.
    היתי ממליץ כי תעברי בדיקת סונר לגבי השד הבעיתי + סונר לאותו בית שחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שרון
    04/07/2008

לפני כחמישה חודשיים עשיתי סיליקון. וקורה לי משהו מאוד מוזר: תמיד שאני מתקופפת או קמה משכיבה לעמידה אני מרגישה שהשתל מתקפל. ואחרי כמה שניות זה מסתדר. למה זה קורה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו