מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אף!!!נעמה17/06/2007
שלום רב!
אני מעוניינת מאוד לעבור ניתוח אף (אסטתי+תיקון מחיצה). הבעיה היא שאין אחידות מבחינת המומחים שהייתי אצלם בפגישות ייעוץ וזה די מבלבל. מומחה אחד עושה ניתוח אחד וכולל(אסטתי+רפואי) כאשר מזומן לניתוח רופא א.א.ג שמתעסק בעניין הרפואי והרופא השני (פרופ') המליץ לי לעשות קודם ניתוח רפואי ורק אחרי חצי שנה להגיע אליו לניתוח האסטתי. העניין הוא שחצי שנה זה המון זמן... אבל לפי מיטב הבנתי שמבנה האף שלי מאוד צר אז אולי כדאי לחכות חצי שנה ולא לקחת סיכון ולנתח הכל בבת אחת.
מה המלצתכם? לתקן הכל בניתוח אחד או לעבור קודם ניתוח רפואי ולחכות חצי שנה עד לאסתטי.
מצד אחד אני מאוד רוצה להיות אחרי הניתוח, מצד שני אני מאוד מפחדת שהנשימה שלי תיפגע עקב הניתוח הכולל.
מה לעשות???
בנוסף רציתי לדעת מה עדיף יותר הרדמה מקומית או מלאה (בהנחה שאני מאוד היסטרית ולחוצה..)
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף ומחיצה
אריאלה18/06/2007
אינני רואה שום סיבה, במקרה שלך, לא לשלב את שני הניתוחים יחדו.
במקרים מסויימים קשים, בהם יש חבלה מלווה בשברים ובעוות אשר חוסם את דרכי השימה
מבצעים תחילה פתיחה של דרכי הנשימה ובניתוח נפרד מבצעים תיקון קוסמטי.
כירורג פלסטי מיומן, אשר עקר עבודתו ניתוחי אף ידע לעשות זאת.
מצד שני, ישנם רופאי אאג שעקר עבודתם ניתוחים קוסמטיים של האף ובדרך הטבע בגין מומחיותם\ברפואת אאג ידעו לטפל בבעית נשימה.
תגשי לבדיקת יעוץ אצל ד"ר שושנה קרמר- רופאת אאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)