הקטנת חזה - תוצאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקטנת חזה - תוצאות
    קסניה
    18/07/2008

אוקיי עשיתי את הניתוח להקטנה בתחילת מאי.... השדיים יצאו שונים זה מזה וזה ממש בולט... וגם הגודל יצא קטן יותר ממה שרציתי.... מה שאני רוצה זה עכשיו לעשות סיליקון כדי להגדיל קצת (איזה אבסורד...) וכדי לתקן את הצורה.... החזה השמאלי שלי הוא היפה יותר והייתי רוצה שהימני יהיה כמוהו ושיהיו יותר גדולים אמרתי לרופא המנתח שאני רוצה לתקן ע"י סיליקון אבל הוא אומר "לא" רק לחתוף מהשמאלי (היפה יותר) ואני לא מסכימה לזה... מה אני עושה עכשיו ומתי אפשר לעשות סיליקון?? אני לא יכולה ללבוש חולצות צמודות או בגד ים (ללא חזיה כמובן) כי ממש רואים את זה בשדיים... זה מביך ואני ממש לא מרוצה מהשוני הזה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקטנת חזה - תוצאות

הוספת תגובה

• הקטנת חזה - בעיות.

ד''ר יוסף טמאן
    19/07/2008

מדובר בענין מורכב ואין אפשרות לחוות דעה מה לעשות, ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה כאילו

קסניה
    19/07/2008

הוא מתנגד להגדיל לי קצת כי חושב "אז למה הקטנו..." ולא בגלל סיבות רפואיות של הניתוח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו