מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- undo לבוטוקסדנה19/07/2008
כיצד ניתן לקצר את השפעת הבוטוקס? האם זה בכלל אפשרי? האם ישנן תרופות נוגדניות המפיגות את השפעת הבוטוקס כתוצאה מחוסר שביעות רצון מוחלט ממה שהתקבל? אני מטופלת במרפאה נויירולוגית בכירה בספאזם בפנים. הבעיה שנוצרה לאחר הטיפול בפנים, היא שהבעותיי קפאו לחלוטין, ובקושי אני יכולה לחייך. אמנם הספאזם טופל, אך אני בדיכאון וכולם שואלים אותי מה קרה לי בפנים. איך נפטרים מזה מהר יותר? אני מכירה את נושא הזרקת הבוטוליניום לאורכו ולרוחבו. ומודעת ליתרונותיו וחסרונותיו. לציין שבד"כ אני מאוד מרוצה מהתוצאות, אך לעיתים הרופאה שלי מזריקה לי "קצת" יותר מידי ואז אמנם הטיפול מגיב טוב אך אין לי אפשרות בכלל להניע את שרירי הפנים מה גם שכעת זה מאוד מאוד מורגש ומפריע ! היות ואלו הפעמים הראשונות של ההזרקה הרופאה שלי ואני נעים על תקן ניסוי ותעייה, וכל פעם אחרי 3 חודשים אני חוזרת ואומרת לה איך היה ומה לא בסדר. העניין הוא שכעת זה ממש ממש מפריע לי ואני לא יכולה לחכות 3 חודשים עד שהשפעת הבוטוקס תעבור. בבקשה עזרה דחוף !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס
ד''ר יוסף טמאן19/07/2008נכון להיום אין בנמצא ANTIDOTE , חומר שיכול לסתור את השפעת הבוטוקס.
אין בררה - צריך להמתין עד שהשפעתו תיפוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)