מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח אףאביבית18/06/2007
הייתי בפגישת ייעוץ אצל 2 מנתח אף אחד פלסטיקאי, ואחד רופא א.א.ג.
אציין כי אין לי בעיה רפאוית של נשימה באף, הרצון לניתוח הוא אסתטי לגמרי.
2 המנתחים אמרו דברים שונים לגמרי. זמן השארת הטמפונים באף -
אחד אמר 3 ימים, השני אמר יום אחד, אשפוז -אחד אמר כן 24 שעות, השני אמר שאין צורך רק השגחה של 5 שעות, אחד מעדיף לבצע בצורה פתוחה, השני לא, אחד מעדיף להוריד מהנחירים והשני לא.....
איך מחליטים???? מן הסתם הרופא הפלסטי מתמחה ביופי ורוצה לבצע כמה שיותר דברים באף והרי כל המוסיף גורע, והשני רוצה מינימום התעסקות באף, רק מה שבאמת צריך ולשים יותר דגש על בריאות על מנת שלא תיווצר בעיית נשימה. איך אני יודעת מהם הדברים המקובלים בד"כ לניתוחי אף כאלה. אציין כי שניהם אמרו שיש הרבה עבודה על האף בערך שעה ורבע שעה וחצי ניתוח. האם מקובל בניתוחים כאלו להשאיר בטשטוש, או הרדמה מלאה? מה זמן השארת טמפונים באף בד"כ? האם הוא משתנה עם מורכבות הניתוח? האם יש צורך להשאר לאשפוז או לא?
בבקשה תן לי טיפ לבחירה, הנושא כל כך קשה ומתסכל. איך אפשר להחליט מה נכון ולא ליפול? איך מחלטים בין הפלסטיקאי לרופא א.א.ג שמנתח רק אף?
תודה מראש וסליחה על התכתובת הארוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אף-מה עושים?
ד''ר יוסף טמאן22/06/2007כמו בבדיחה הישנה.
2 רופאים - 3 דעות.
אני ממש מבין את המצוקה שלךולכן אתן לך טיפ, מה עושים בדרך כלל בניתוח אף קוסמטי.
במידה ואין בעית נשימה קשה אין צורך ברופא אאג אשר אמון על טיפול בעית נשימה.
מנתח פלסטי אשר רב עיסוקו בניתוחי אף יספיק בהחלט.
כמובן שאין צורך לבצע פעולות כירורגיות מיותרות.
במידה והנחיריים שלך נורמליים ואין הקטנה משמעותית של האף- לא צריך לגעת בהם.
טמפונים- מטרתם חעצור דימום ובאופן רגיל ישארו 12-24 שעות. תקופה ממושכת יותר יכולה להביא
לזהום.
זמן הניתוח הוא באמת שעה-עד שעה וחצי.
צורת ההרדמה באופן לגיטימי יכולה להיות מלאה או חלקית. בדרך כלל על פי רמת הסבלנות שלך לניתוח.
מקוה שעזרתי קצת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)