מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנים ארוכות וצרותאחות של לימור20/06/2007
אוקיי אני יסביר על הבעיה יש לי פנים מאוד ארוכותעם מצח וסנטר והם גם צרות אין לי לחייאים הם ממש ממש ארוכות וצרות הייתי רוצה לעשותם פנים עגולות וקטנות זה אפשרי????????...אני חייבת למצוא ניתוח כזה אני שנים לא יוצאת מהבית בגלל זה בכל זאת זה פנים...אין לי ביטחון עצמי ואני ממש ממש חייבת פיתרון לבעיה שלי בבקשה תעזור לי הייתי רוצה את הפנים שלי ממש קטנות ועגולות השאללה אם יש דבר כזה ואיך עושים את זה ומי יכול לעזור לי בזה אני אודה לך מאוד אם אקבל תשובה מפורטת ומהירה אני ממש מיואשת..
תודה מראש לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עדיין מחכה לתשובה....
אחות של לימור22/06/2007אני לא רוצה להציק אבל זה ממש ממש דחוף אני במצב לא טוב בכלל תעזור לי ותענה לי בבקשה....
תודה לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפני לכירורג פה ולסת
ממליץ23/05/2010שינו מיקום וקיצור עצמות הלסת העליונה והתחתונה והוספת שתלים בעצם הלחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנים ארוכות וצרות
ד''ר יוסף טמאן22/06/2007לצערי התאורשלך לא מספק.
נידרשים פרטים נוספים ויש ולהבין את רמת הצפיות שלך.
פני לבדיקת יעוץ אצל מנתח פלסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנים ארוכות וצרות
לימור...22/06/2007תשאל מה שאתה צריך לדעת בכדי לענות לי על השאלה אני פשוט לא יודעת אילו פרטים אתה צריך בכדי לענות לי האם קיים ניתוח שיכול לעגל ולהקטין במידה רבה מאוד את הפנים...אני בת 20 יש לי פנים מאורכות מאוד סנטר ארוך וכלפי מטה מצח גבוהה ובולט בחוצה ופנים צרות אני רוצה לעשותם עגולות מאוד קטנות מאוד ואפילו להוסיף עצמות לחיים מה שרציתי לדעת זה אם אכן זה אפשרי לא דווקה לי אלא בכללי יש כזה דבר?..לאן לפנות ומה המחיר בערך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנים
ד''ר יוסף טמאן24/06/2007לצערי לא אוכל לומר לך יותר ממה שכתבתי.
המצב המיוחד שלך דורש בדיקה ובהמשך התיחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בסך הכל מעונייינת לדעת אם....
לימור...24/06/2007אוקיי אני יסביר את עצמי שוב לא ביקשתי תשובה עלי ספיציפית אני בסך הכל רצה לדעת אם קיים כזה ניתוח זה הכל!!...
אשמח לקבל מימך המלצה על מומחה טוב העוסק בתחום
תודה לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי
אני27/01/2011אני חייבת גם ניתוח דחוף גם לי יש פנים ארוכות, אני לא יכולה לאסוף את השיער אפילו :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי - תגובה
ד``ר רן טליסמן06/02/2011שינוי במראה הפנים יכול להתבצע ואני אף מבצע אותו פעמים רבות
אבל - כמה שינוי ניתן לבצע זה מאוד תלוי בנתונים ספציפיים דהיינו היחס בין העצם/השלד לרקמה הרכה (עור שרירים וכדו')
לכן אין נוסחה קבועה מה ניתן לעשות אלה רק לאחר בחינה כוללת ניתן לשקול פתרונות שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)