מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףףף הכי דחוף שיש!!!!!!someone01/08/2008
היי, עברתי ניתוח אף לפני שבועיים עוד פחות מחודש אני אמורה ללכת לרופא שלי שיוריד לי את התפרים הפנימיים. היום בבוקר שמתי לב שתפר(חוט קצר שכזה)יוצא לי קצת מהנחיר..(בולט..!!) אני לא יודעת מה לעשותתת הרופא שלי לא עובד היום ואני לא יודעת איך להשיג אותו זה מחרפן אותי כי אנחנו עכשיו בסופשבוע ואני מפחדת ואני לא יודעת איך להשיג את הרופא שלי לא נעים לי להתקשר אליו לפלאפון. האם זה כזה קריטי???למה התפר פיתאום בולט,יוצא מן הנחיר?מה אפשר לעשות?אפשר לחכות עם זה עד יום ראשון? ובבקשה אל תגיד לי"מה את ברוגז עם הרופא שלך...??" תודה על סבלנותך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסירי דאגה מליבך
ע01/08/2008גם לי זה היה שהתפר בלט החוצה ונלחצתי קצת גם . זה לא אומר שהאף מושפע מזה ולא יקרה כלום הירגעי לך . אבל באמת את צריכה להרגיש חופשי -זה הרופא שלך ולהיפך את צריכה להתקשר מתי שמפריע לך משהו-זה אפילו חשוב ! (: בהצלחה בתהליך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)