דחוףףףףף הכי דחוף שיש!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףף הכי דחוף שיש!!!!!!
    someone
    01/08/2008

היי, עברתי ניתוח אף לפני שבועיים עוד פחות מחודש אני אמורה ללכת לרופא שלי שיוריד לי את התפרים הפנימיים. היום בבוקר שמתי לב שתפר(חוט קצר שכזה)יוצא לי קצת מהנחיר..(בולט..!!) אני לא יודעת מה לעשותתת הרופא שלי לא עובד היום ואני לא יודעת איך להשיג אותו זה מחרפן אותי כי אנחנו עכשיו בסופשבוע ואני מפחדת ואני לא יודעת איך להשיג את הרופא שלי לא נעים לי להתקשר אליו לפלאפון. האם זה כזה קריטי???למה התפר פיתאום בולט,יוצא מן הנחיר?מה אפשר לעשות?אפשר לחכות עם זה עד יום ראשון? ובבקשה אל תגיד לי"מה את ברוגז עם הרופא שלך...??" תודה על סבלנותך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףף הכי דחוף שיש!!!!!!

הוספת תגובה

• הסירי דאגה מליבך

ע
    01/08/2008

גם לי זה היה שהתפר בלט החוצה ונלחצתי קצת גם . זה לא אומר שהאף מושפע מזה ולא יקרה כלום הירגעי לך . אבל באמת את צריכה להרגיש חופשי -זה הרופא שלך ולהיפך את צריכה להתקשר מתי שמפריע לך משהו-זה אפילו חשוב ! (: בהצלחה בתהליך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו