מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח הגדלת חזה- מעל או מתחת לשרירלריסה23/06/2007
שלום,
אני מודעת לכך שהתגובה הראשונית של שאלה כזו היא "זה תלוי במנותחת"
אבל במידה והמנותחת מתאימה להגדלה גם מעל וגם מתחת. מה כדאי לפי דעתכם?
(אם נתעלם מההשפעה על זמן ההחלמה שהוא לדעתי יחסית שולי- שאלתי לטווח הרחוק)
תודה ושבוע טוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הגדלת חזה- מעל או מתחת לשריר
ד''ר יוסף טמאן24/06/2007במידה וקיימים התנאים המתאימים,יש עדיפות בהנחת השתלים מעל השריר או בצורה דואלית,
דהינו , החלק העליון של השתל מכוסה בשריר.
רופאים מסויימים, נקרא להם ותיקים, עדיין מתוך הרגל מכניסים את כל השתל מתחת לשריר.כך
התרגלו.
למעשה עם השתלים החדשים הקוהסיבים שהם סמיכים יותר, תופעת הריפלינג,כמעט ונעלמה.
הנשים נולדו עם שדיים מעל השריר ולכן הגדלה מעל טבעית יותר.
יש לדעת כי עם הזמן נוצרת תמיד נפילה מסויימת, אך השתל "מלווה" את השד ולא נשאר "תקוע"
מתחת השריר והתופעה הבלתי רצוייה הנקראת DOUBLE BUBBLE -נמנעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל מתחת/מעל
לריסה24/06/2007אני מאוד מודה לך על התשובה
רק אם תוכל להתייחס גם למגע של שתל מעל לשריר לעומת מתחת
שמעתי ששתל שמתחת לשריר מגעו טבעי יותר- האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק אם תוכל להתייחס גם למגע של שתל מ
ד''ר יוסף טמאן25/06/2007מתחת לשריר לרוב יותר נוקשה בגלל הריפוד הנוסף. רקמת שרירים שונה מרקמת השד- שהיא רכה יותר.
פרטתי לך זאת בתשובה הקודמת.
לכן, באם יש תנאים מתאימים- על פי הנסיון שלי תמיד עדיף לבצע הגדלה מעל השריר, או באופן דואלי.
נגיד גם אחרת, באם אלוהים היה חושב כי רצוי ש שדי האשה שתהינה מתחת לשרירים, אני מניח כי היה דואג לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)