כאבים 11 שנים לאחר הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים 11 שנים לאחר הגדלת חזה
    דפנה
    09/08/2008

שלום רב, ביצעתי לפני 11 שנים ניתוח הגדלת חזה עם שתלי סיליקון (הייתי בת 19). הכל היה בסדר למעט איבוד תחושה דיי ניכר בשד שמאל. לפני כשנה (10 שנים אחרי הניתוח) הופיעו כאבים בשד שמאל באזור של הפטמה ומעליו. כאבים באים והולכים אך מאוד חזקים שאפילו מפריעים לי לישון על צד שמאל. פניתי לכירורג הפלסטי וכן לחוות דעת של כירורגי שד אחרים וכולם טוענים שאין ממצא בבדיקה פיזית. שלחו אותי במהלך השנה הזו כמה פעמים לus ואפילו ל- MRI. הכל יצא תקין לחלוטין. אין קרע בשתל ואין ממצא אחר. הועלתה סברה שזה כאב עצבי. אני ממש מיואשת כי הכאב מאוד חזק וקשה לי עם זה. האם נתקלתם במצב כזה שנים רבות אחרי ניתוח? מה אני אמורה לעשות? הרופא הפלסטי לא ממליץ להחליף את השתלים כי מבחינתו אין אינדיקציה שהם גורמים לכאב. מה עוד ניתן לעשות? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים 11 שנים לאחר הגדלת חזה

ד''ר יוסף טמאן
    10/08/2008

תופעה זו נדירה אך פוגשים בה.
    הסיבה לכאב לא ברורה לרוב וכל הבדיקות, כמו אצלך תקינות.
    ולכן יש בעיה מה עושים.
    אמליץ לך לפנות למרפאת כאב בקופה שאליה את שייכת
    יש אפשרות לשתק את העצב שגורם לכאב, אך עליך לדעת שעלול להווצר מצב של חוסר תחושה נוסף בשד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו