בעיה שלאחר הניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שלאחר הניתוח
    שרית
    26/02/2007

אז ככה...
    שמעתי על כל מני סיבוכים שלאחר הניתוח ועל דברים הרבה יותר גרועים ממה שיש לי. אבל הדבר האחרון שציפיתי לו היה זה...
    הפטמות שלי לא לגמרי במקום, הם לא לגמרי באמצע השד, הן נוטות למעלה. כלומר, הכפל של השד, איפה שנעשה החתך עלה למעלה, אולי בגלל הכובד של השתל? (390)
    בכל מקרה אני שוקלת עכשיו לעשות תיקון- ניתוח קטן שנקרא קיבוע התפר
    רציתי לשאול כמה זה נפוץ, כמה זה מסוכן?
    האם זה כדאי?
    ומאיזו סיבה זה קרה?
    המנתח שלי אמר שפשוט כל גוף מקבל את זה אחרת. אין לי בעיה לקבל את הטיעון הזה אם הוא נכון, אבל אולי הוא זה שהיה צריך לעשות משהו אחרת בניתוח? אולי למקם את השתל גבוה יותר? מה יכולה להיות הסיבה האמיתית לעניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שלאחר הניתוח

הוספת תגובה

• תשובה לשרית

ד''ר אבי וינברג
    27/02/2007

שרית שלום
    התופעה עליה את מתלוננת אינה שכיחה אך מוכרת בעיקבות ניתוח הגדלת חזה .מיקום השתל נמוך ויורד אל מתחת לקפל התת שדי המקורי.אז הצלקת הניתוחית גבוהה יותר והפטמות נוטות למעלה.
    הסיבות לכך יכולות להיות א - תוך יצירת נחלל לשתל פוגעים בקפל התת שדי ומחלישים אותו.
    ב - הקפל התת שדי אינו מוגדר דיו והבעיה לא טופלה בעת הניתוח.ג - מקרים בהם אין הסבר ברור .
    הבעיה יכולה להיפתר בניתוח מתקן בו מגדירים מחדש את גובה הקפל התת שדי ומחזקים אותו.לעיתים יש צורך להחליף השתלים .

בברכה
    ד"ר אבי וינברג
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן

שרית
    27/02/2007

א. הרופא שלי לא הזכיר בכלל החלפת שתלים
    למעשה הוא אמר שהוא לא נוגע בשתל או בשריר, אלא רק ברקמת העור
    ולכן ההחלמה היא "שטויות".
    ב. מה הכאבים הצפויים לי מזה ותקופת ההחלמה ומשך הזמן שלא אוכל לעסוק בספורט?
    ג. והאם היית ממליץ למטופלת שלך לעבור את ההליך?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו