מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג שתל בהגדלת חזהתמר28/06/2007
הייתי בייעוץ להגדלת חזה, ויצאתי משם יותר מבולבלת.
הרופא הציג בפני 2 סוגי שתלים: 1)עגול-פרופיל נמוך או עגול-פרופיל גבוה עם סוגי צפיפות ג'ל גבוהה או נמוכה.
כאשר המלצתו הייתה לקחת שתל עגול גבוה עם צפיפות ג'ל נמוכה כאשר הסיכון הוא:חובה להחליף אחרי 15 שנה.
השתל בעל הצמיגות הגבוהה לטענתו מירב הסיכויים שהוא יתהפך (כמו צב על הגב) והוא לא ממליץ.
האם נכון הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל מתהפך
ד''ר יוסף טמאן28/06/2007עליך לדעת כי מומלץ להחליף שתלים בערך לאחר 15 שנה. יש בלאי וזה איננו מתחדש כמו בגוף חי.
השתל הוא גולם,רק סיליקון.
טענתו לדבי השתלים איננה מדוייקת כלל.
השתלים הקרויים "אנטומיים" נוטים להתהפך ואז יש בעיה היות והם בעלי צורה גיאומטרית לא טהורה.
עם שאר השתלים זה לא אמור לקרות בגין יצירת "כיס" גדול יתר על המידה על ידי המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל מתהפך- הערה
לריסה28/06/2007שלום, לעניות דעתי נשמע שהלכת לרופא מאוד לא מקצועי
ממליצה לך ללכת לרופא במקום אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על סוג שתל עגול
תמר02/07/2007בורנשטיין נחשב היום מבין המובילים....ואצלו הייתי, בכל מקרה השתל שהראה לי לא היה אנטומי ובכל זאת הוא טען שהוא מתהפך...וניסה להניא אותי מלקחת אותו....
ובאמת כאשר החזיק את השתל העגול והפך אותו, השתל קיבל צורה הפוכה....
אולי תוכל להמליץ לי על סוג של שתל עגול שלא מתהפך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתל מתהפך - פרק ב
ד''ר יוסף טמאן02/07/2007אינני יודע מה ואת מי מוביל דר בורנשטיין.
אוכל לומר רק בקיצור נמרץ ששתל אשר מוכנס נכונה איננו מתהפך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)