מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אף גדולאסי11/09/2008
שלום עד לפני חמש שנים האף שלי היה בסדר גמור , היום אני בן 17 אבל עם השנים הוא התחיל לגדול, אני לא מבין למה! התחילה לגדול העצם באף והוא נראה נפול. וזה ממש בולט בפרופיל, במשך החמש שנים האלה קיבלתי כמה מכות באף באותו מקום שהוא גדל לי , אם זה מרפק של מישהו בטעות או אם זה התנגשות עם בן אדם, שממש כאבו לי. *יכול להיות שזה מה שגרם לאף לגדול? * אם אני עושה ניתוח אף מה התהליך שאמורים לעשות לי? שבירת עצם? *האם העצם שגדלה היא זאת שגורמת לאף להראות נפול? תודה !!!!!!! :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסי
ד``ר רן טליסמן11/09/2008אף גדל בגלל שקוד הגדילה מכתיב לו זאת או בגלל מחלה (שלא נראה לי שבזה מדובר)
עיצוב האף נעשה על ידי הקטנה ועידון של המרכיבים השונים וכך מסדרים את הצניחה וה"עצם".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לד"ר
אסי12/09/2008באמת תודה רבה על התגובה !! "על ידי הקטנה ועידון של המרכיבים השונים" אני לא ממש מבין בדברים האלה ...אבל יש לי שאלה. בן אדם יכול לשנות את העידון של המרכיבים השונים ו"להתערב" בשינוי צורת האף? ואם כן אז איך מבצעים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסי
ד``ר רן טליסמן12/09/2008דמיין שאתה מסתכל על אוהל מרובע ואוהל מחודד מה שקובע את צורת האוהל זה לא הבד שמכסה אותו אלה המוטות או השלד המוצק מתחת לבד. אותו הדבר באף מה שקבע את הצורה זה מבנה השלד ולא העור שמכסה אותו ולכן באם נשנה את השלד העור במשך הזמן יתאים עצמו לצורה החדשה וכך אם יש אף רחב בקצה ניתן להצר ולעדן את מראהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)