שאיבת שומן או סמארטליפו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאיבת שומן או סמארטליפו?
    מאי
    12/09/2008

שלום רב, אני ממש בהתלבטות רצינית!! אני רזה בכל חלקי הגוף חוץ מאיזור המותניים, שם יש לי לפי הערכתו של הרופא שהייתי אצלו כ-400 cc של שומן. הלכתי לייעוץ בכדיי לקבל פרטים אודות שאיבת שומן אך הוא אמר שאני מקרה קלאסי לסמארטליפו. הבעיה החלה כשנכנסתי לאתרים וראיתי תמונות "לפני ואחרי" של אנשים שעשו את זה וראיתי שהאנשים שם סבלו מעודף שומן מאוד קל ואני לא בטוחה שהסמארטליפו יכול להתמודד עם 400 cc של שומן. ועל כן רציתי לדעת, האם לפי הנתונים שכתבתי מומלץ לעשות שאיבת שומן? מה אחוז ההצלחה של הסמאטליפו הזה? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאיבת שומן או סמארטליפו?

הוספת תגובה

• אכזבה מסמרטליפו

המאוכזב
    12/09/2008

הוא ממש לא יכול להתמודד עם זה חבל לך על הכסף מנסיון תבחרי בשיטה הרגילה של שאיבת שומן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוי ואבוי !!!!!!

מאי
    12/09/2008

אתה יכול לפרט קצת יותר??? כמה היה לך וכמה הוציאו לך??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו עונה??

מאי
    17/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו