מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזרקה חוזרתדן13/09/2008
לרופאים שלום רב אני בחור בן 30 ועברתי בפני כמה טיפולים של הזרקת סיליקון למילוי קמטים באזור שבין האף ללחי הפסקתי את הטיפול כשהמצב הוטב אבל מאז הקמט חזר ואני לא מעוניין להמשיך להזריק סיליקון האם ניתן למלא בחומצה הילרואנית או בחומר אחר כי זה ממש מפריע לי אודה על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקות סיליקון חופשי לצורך מילוי
ד''ר יוסף טמאן13/09/2008כירורגים פלסטיים רובם כמעט למדו שאין להזריק סיליקון חופשי לצורך מילוי בשום מקום בגוף.
אלא מאי?
לא חסר מזריקים בארצנו הקטנה.
רופאים כללים, רופאי עור, אורולוגים, פתולגים ויש גם כאלו ששמים ליד שמם "תעודת כשרות" בנוסח
מומחה לטיפולים קוסמטיים. אין מומחיות כזאת.
את הקטסטרופות אנחנו המנתחים הפלסטיים רואים גם כעבור שנים ולרובן אין פיתרון.
ולסיום.
לא תוכל למלא לא עם קולגן ולא עם חומצה יאלורונית ברגע שיש סיליקון במקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
דן13/09/2008תודה על תשובתך אבל הייתי מעוניין לדעת מדוע מה יכול לקרות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדן -רופא מילא לי חומצה היאלורונית
הילי15/09/2008לדן שלום , רופא מילא לי על סיליקון חומצה היאלורונית אך חתמתי לו שזה על אחריותי ושאני יודעת שיכול להיות בעיות בגלל הסיליקון בעתיד הקרוב או הרחוק בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעלמה
אריאלה16/09/2008אז זה רופא אידיוט בלתי אחראי ורודף בצע. באם תהיה בעיה ויתבע הכל יצא אשם ולא יעזור לו שום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דן17/09/2008תודה על התשובה את יכולה אולי להשאירלי מייל שאני אוכל לדעת מי הזריק לך כי אף רופא ככמעט לא מוכן ממש ממש אודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדן-הזרקה על סיליקון
הילי17/09/2008הרופא הוא מרעננה והוא הזריק לי על סיליקון בגלל שבדק את המקום ולא היה זכר לסיליקון -אתה צריך לזכור שרק אם אין ברירה והתנאים יאפשרו זאת הוא יזריק לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)