מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגודלדפנה15/09/2008
עברתי ניתוח להגדלת חזה סוכם עם המנתח שהגודל המתאים ביותר הוא 240 CC יום לפני הניתוח חששתי שהגודל קטן והגעתי להתיעצות נוספת והוחלט על 260 cc השתלים מוזמנים מראש, לאחר הניתוח "הסתבר" שיש לי 280 cc (פרופיל נמוך עגול) לאור האמור התעוררו ספקותיי ואפילו התחלתי לחשוד שצד אחת מעט גודל יותר לא סבלתי מאי סמטרייה מאחר והחזה שלי נותר שטוח וריק מהנקות ממושכות. על המכתב שחרור מתנצחת לה מדבקה של 280 וכן גם בתיקי האישי אותה המדבקה אני מעוניינת לבדוק את הגודל ולוודה שלא הוחלפה המדבקה האם ניתן והייכן ? רצוי שלא במרפאתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש מחכה לתגובתכם
דפנה21/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה והגודל
ד''ר יוסף טמאן21/09/2008היה לי קשה לקרוא את הכתוב.
ממש מצב משברי בינך ובין המנתח שלך.עד כדי כך שאת חוששת שמא שתל לך מדבקה אשר איננה
תואמת את השתלים שמונחים בשדייך.
נראה לי שחששיך מוגזמים.
הקופסה בהם נמצאת השתלים היא סגורה סטרילית ובה נמצאות גם מדבקוץ
לכן במידה והמנתח שלך היה רוצה "לזייף" משהו , היה עליו לפתוח קופסא אחרת שעלותה לפחות 3000 שח ולהוציא ממנה את המדבקות.
מאד לא סביר בעיני שהיה עושה זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זאת כוונת המשורר
דפנה22/09/2008דר יוסף טמאן היקר, צר לי אולי לא ניסחתי את שאלתי כראוי אין לי מחשבה ש"הרופא החליף את המדבקה" ביום שנותחתי בכל חצי שעה הייתה מנותחת אחרת הייתכן האפשרות שהוחלפה המדבקה עם מנותחת אחרת ? הרופא אמר ש 260 זה המקסימום עבורי האם יש הבדל גדול בין 280 ל 260 הייכן אוכל לבדוק עם הגודל והשתל תואמים למדבקה? תודה על זמנך היקר דפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה המשוררת
ד''ר יוסף טמאן22/09/2008הסירי דאגה מליבך.
הבדל של 20 סמך בין השתלים הוא זניח לחלוטין ולרוב איננו מורגש בתוצאה הסופית.
לגבי בדיקה אולטימטיבית, אין אפשרות פרקטית. להוציא את השתל מגופך ולבדוק בתחתית השתל את הנפח, זה איננו מעשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)