הגודל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגודל
    דפנה
    15/09/2008

עברתי ניתוח להגדלת חזה סוכם עם המנתח שהגודל המתאים ביותר הוא 240 CC יום לפני הניתוח חששתי שהגודל קטן והגעתי להתיעצות נוספת והוחלט על 260 cc השתלים מוזמנים מראש, לאחר הניתוח "הסתבר" שיש לי 280 cc (פרופיל נמוך עגול) לאור האמור התעוררו ספקותיי ואפילו התחלתי לחשוד שצד אחת מעט גודל יותר לא סבלתי מאי סמטרייה מאחר והחזה שלי נותר שטוח וריק מהנקות ממושכות. על המכתב שחרור מתנצחת לה מדבקה של 280 וכן גם בתיקי האישי אותה המדבקה אני מעוניינת לבדוק את הגודל ולוודה שלא הוחלפה המדבקה האם ניתן והייכן ? רצוי שלא במרפאתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגודל

הוספת תגובה

• ממש מחכה לתגובתכם

דפנה
    21/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפנה והגודל

ד''ר יוסף טמאן
    21/09/2008

היה לי קשה לקרוא את הכתוב.
    ממש מצב משברי בינך ובין המנתח שלך.עד כדי כך שאת חוששת שמא שתל לך מדבקה אשר איננה
    תואמת את השתלים שמונחים בשדייך.
    נראה לי שחששיך מוגזמים.
    הקופסה בהם נמצאת השתלים היא סגורה סטרילית ובה נמצאות גם מדבקוץ
    לכן במידה והמנתח שלך היה רוצה "לזייף" משהו , היה עליו לפתוח קופסא אחרת שעלותה לפחות 3000 שח ולהוציא ממנה את המדבקות.
    מאד לא סביר בעיני שהיה עושה זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא זאת כוונת המשורר

דפנה
    22/09/2008

דר יוסף טמאן היקר, צר לי אולי לא ניסחתי את שאלתי כראוי אין לי מחשבה ש"הרופא החליף את המדבקה" ביום שנותחתי בכל חצי שעה הייתה מנותחת אחרת הייתכן האפשרות שהוחלפה המדבקה עם מנותחת אחרת ? הרופא אמר ש 260 זה המקסימום עבורי האם יש הבדל גדול בין 280 ל 260 הייכן אוכל לבדוק עם הגודל והשתל תואמים למדבקה? תודה על זמנך היקר דפנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדפנה המשוררת

ד''ר יוסף טמאן
    22/09/2008

הסירי דאגה מליבך.
    הבדל של 20 סמך בין השתלים הוא זניח לחלוטין ולרוב איננו מורגש בתוצאה הסופית.
    לגבי בדיקה אולטימטיבית, אין אפשרות פרקטית. להוציא את השתל מגופך ולבדוק בתחתית השתל את הנפח, זה איננו מעשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו