שינויים לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים לאחר לידה
    נאווה
    02/07/2007

שלום
    עד לפני שני ההריונות שלי הייתי די בסדר חזה במידה סי פחות או יותר מוצק ובטן שטוחה . במהלך ההרינות (ובינהם) עליתי בערך 60 קילו וגם החזה שלי גדל למידה די די. כיום הורדתי את רוב המשקל העודף אבל הגוף שלי לא אותו דבר. החזה שלי נפול לגמרי עם הרבה סימנים של שבילים שקועים בו. הבטן לא חזרה למקום. גם לא אחרי הדיאטה. והיא נראית נורא כמו גוש של עור מקווץ מקומט. גם בירכים יש לי את הקיווץ הזה אם כי הרבה פחות. מובן שהבטחון העצמי שלי הוא ברצפה.(למרות שאם בגדים אני נראית מצוין) אני מרגישה שאני מרמה את העולם ואם היו יודעים איך אני נראית באמת בלי הפוש אפ והבגדים . זו היתה תמונה שונה לגמרי..
    שאלתי היא האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות שאינו ניתוח כדי לחזור לעצמי? (דיאטה לא עזרה לי בנושא הזה)
    ואם רק ניתוח הוא הפיתרון איזה ניתוח מתאים לי? וכמה בערך העלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים לאחר לידה

הוספת תגובה

• שינויים לאחר לידה

ד''ר יוסף טמאן
    02/07/2007

על פי מה שאת מתארת,המענה היחיד על מנת לשפר לטובה את מראה הגוף זה ניתוח.
    אינני רואה אופציה אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לשלב

ס
    02/07/2007

השאלה שלי אם כן היא כך: האם אפשר לעשות את כל השנויםם בניתוח אחד? (חזה בטן וירכים) מה יותר מסוכן סדרת ניתוחים? או ניתוח אחד מורכב?
    ושוב בערך כמה העלות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב לנאוה

ד''ר יוסף טמאן
    03/07/2007

אנא עיני בתשובה שנתתי לך.
    אני מסתייג מביצוע כל הניתוחים שאת מבקשת בפעם אחת.
    לגבי עלויות, תשובתי לך כמו לאחרות, אין "מחירון" לניתוחים פלסטיים. לכל רופא תעריף משלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו