מתי אפשר לישון על הצד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי אפשר לישון על הצד
    סיגל
    22/09/2008

שלום רב, נותחתי לפני חמישה ימים. קיבלתי הנחייה לישון רק על הגב. הדבר קשה לי. אני מתקשה להרדם אך מבינה את החשיבות של העניין. רציתי לדעת מתי מתחילים לישון, אם לא על הבטן אז לפחות על הצד. זאת ועוד - אני בחורה רזה וקיבלתי המלצה מהרופא להניח את השתל בחלקו העליון מתחת לשריר, כדי לתת מילוי לחלק העליון שהיה ריק, ובחלקו התחתון מעל השריר שאלותי הן: 1. ביום הניתוח השדיים היו תפוחים ומלאים יותר, כעת 5 ימים אחרי הם מעט יותר רכים ופחות תפוחים/מלאים בעיקר בחלקם העליון. אני מוטרדת מכך ורציתי לדעת באם גודלם ימשיך לרדת? או שמא השינוי שימשיך בנוגע בעיקר לרכותם ולגמישותם? 2. כמו כן הבנתי, ששתל שמונח מתחת לשריר לוקח לו זמן עד שרואים תוצאות סופיות יפות. האם נכון הדבר גם לגבי שתל שמונח רק בחלקו מתחת לשריר? ואם כן האם זה אומר שיש עוד סיכוי שבחלק העליון אני אזכה לראות תפיחה מורמת קלה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי אפשר לישון על הצד

הוספת תגובה

• מתי אפשר לישון על הצד

ד''ר יוסף טמאן
    22/09/2008

5 ימים לאחר ניתוח, את צריכה לקבל את כל התשובות על השאלות ששאלת מהמנתח שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו