דילגתם עלייי משום מה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם עלייי משום מה..
    מאי
    24/09/2008

שלום רב, אני ממש בהתלבטות רצינית!! אני רזה בכל חלקי הגוף חוץ מאיזור המותניים, שם יש לי לפי הערכתו של הרופא שהייתי אצלו כ-400 cc של שומן. הלכתי לייעוץ בכדיי לקבל פרטים אודות שאיבת שומן אך הוא אמר שאני מקרה קלאסי לסמארטליפו. הבעיה החלה כשנכנסתי לאתרים וראיתי תמונות "לפני ואחרי" של אנשים שעשו את זה וראיתי שהאנשים שם סבלו מעודף שומן מאוד קל ואני לא בטוחה שהסמארטליפו יכול להתמודד עם 400 cc של שומן. ועל כן רציתי לדעת, האם לפי הנתונים שכתבתי מומלץ לעשות שאיבת שומן? מה אחוז ההצלחה של הסמאטליפו הזה? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דילגתם עלייי משום מה..

הוספת תגובה

• פעם שלישית!!!

מאי
    26/09/2008

מדוע אינכם משיבים לי על השאלה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תעשי

מאוכזב
    27/09/2008

מאי תקשיבי ל אך תעשי המסת שומן אם כבר את עושה לכי על השיטה הישנה הסמארט ליפו ממש לא שוה אני חודשיים וחצי אחרי ואין שום הבדל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאוכזב..

מאי
    28/09/2008

תוכל לפרט קצת יותר? האמת שכבר עשיתי את זה ורק אחרי זה ראיתי תגובות של אנשים מאוכזבים..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאי

ד``ר רן טליסמן
    28/09/2008

סמארטליפו עדיין לא נחשב "טיפול סטנדרטי" לכן יש קושי לכמט מה זה בעצם עושה ולכן רופאים בעלי שערות לבנות ממתינים שאחרים יתגלחו על המכשיר ואז יביעו דעה, אגב יתכן שהדיעה תהא חיובית ביותר אבל עדיין מוקדם לקבוע זאת באופן סופי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו