מתיחת בטן לאחר שתי לידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן לאחר שתי לידות
    טלי
    01/10/2008

שלום, לאחר לידת ביתי השניה, הבחנתי בחלל שנוצר בבטני בזמן כפיפות בטן. מיד אובחן שמדובר בשריר הבטן שנקרע ולא התאחה...לאחר התייעצויות, הבנתי שהזמן שיחלוף לא עתיד לסייע ("אם לא התאחה לאחר שנה- השריר לא יתאחה") וכן גם כפיפות בטן לא יסייעו ואף לא מומלצות במצב כזה. כמו כן, הבנתי שעדיף להמתין לסיום ההריונות... יחד עם זאת, אם ארצה להיכנס בפעם השלישית להריון אני מניחה שזה יקרה לפחות עוד 3-4 שנים. בינתיים, המראה ה"הריוני" הזה מאוד מפריע לי מבחינה אסטתית. מכאן יש לי מס' שאלות: במידה ואעבור ניתוח לתיקון הבטן ולאחר כמה שנים אכנס להריון- מה קורה לשריר הבטן בזמן שהבטן תופחת בהריון? האם החוט שמחבר את השריר נקרע? כיצד בעצם רקמת השריר לא נקרעת במקום שבו היא תפורה עם החוט? האם ההריון הבא ילווה בכאבים? הרי מצד אחד הבטן "מושכת" קדימה ומצד שני החוט "מחזיק"... כמו כן, האם ההנחות שרשמתי מעלה מדוייקות? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן לאחר שתי לידות

הוספת תגובה

• מתיחת בטן לאחר שתי לידות

ד''ר יוסף טמאן
    02/10/2008

התקשיתי מאד להבין את שאלותיך וגם את ענין "החוט שמחזיק שריר".
    הרושם שלי שבדופן הבטן אצלך קיים או בקע מוגדר או הפרדות של שרירים.
    זה בר תיקון באופן סימולטאני עם מתיחת בטן קוסמטית.
    מה יהיה בעתיד קשה לקבוע מבלי לבדוק את מידת הנזק והטכניקה הניתוחית שמומלצת במקרה של.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו